Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
14584
De la 07 Ianuarie 2003
77739692

Horoscop

  • 8 December 2006, 23:00
Berbec – Sunteţi generoşi cu cei dragi şi credeţi că este momentul să le faceţi o bucurie. O veste care întârzie nu trebuie să vă conducă spre dileme.

Taur – Mobilitatea minţii şi capacitatea de adaptare rapidă la noile condiţii de lucru vă vor ajuta să vă remarcaţi în anumite cercuri. Seriozitatea la serviciu vă ridică în ochii şefilor.

Gemeni – În conversaţie puneţi accent pe corectitudine, dar sunteţi prea îndrăzneţ şi partenerul nu este pe aceeaşi lungime de undă cu dvs. Vă puneţi în valoarea talentele.

Rac – Astăzi, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea făcută de anturajul dvs. Apar veşti şi musafiri. Planurile dvs. nu pot fi îndeplinite la timp. Nu vă implicaţi în discuţii.

Leu – Nu există eşecuri pentru cei curajoşi – vă spuneţi dvs. pentru a prinde curaj. Şi aveţi dreptate. Pregătiţi sufleteşte veţi aborda urgenţele, fără teama de a greşi.

Fecioară – Nu staţi prea bine pe plan financiar, motiv pentru care sunteţi preocupat să găsiţi noi surse de venituri. Vă sfătuim să fiţi prudent. Nu încercaţi nimic ilegal.

Balanţă – Vă agitaţi cam mult, dar reuşiţi să vă păstraţi optimismul şi încrederea în forţele proprii. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele celor apropiaţi.

Scorpion – Reuşiţi să vă faceţi remarcat datorită spiritului de aventură şi ambiţie. Dacă propuneţi prietenilor o ieşire sau o excursie, vă sfătuim să ţineţi cont şi de ideile lor.

Săgetător – Vă sfătuim să fiţi atent cum vorbiţi cu colegii, pentru că sunteţi nervos şi este posibil să fiţi înţeles greşit. Aveţi grijă să nu faceţi aprecieri ironice.

Capricorn – Sunteţi rece şi distant şi ar trebui să încercaţi să fiţi mai maleabil. Analizaţi mai puţin detaliile şi problemele nu vă vor mai părea atât de grave.

Vărsător – Dimineaţă aveţi de gând să cheltuiţi o sumă importantă. Fiţi prudent, nu este un moment favorabil cheltuielilor mari! S-ar putea să faceţi cunoştinţe noi.

Peşti – Nu mai despicaţi firul în patru şi luaţi lucrurile aşa cum sunt. Doar aşa vă veţi detaşa de toate problemele. Farmecul dvs. distins exercită multă atracţie în anturaj.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Marş al toleranţei
Se caută finanţatori pentru Centrul descreening de cancer de col uterin
Sindicaliştii îşi caută drepturile la forurile superioare
DJDP aşteaptă un credit pentru repararea drumurilor
AJOFM a reuşit să se încadreze în bugetul alocat
Comunităţile de romi în vizorul AJOFM
Citate şi cugetări din China II
Uşurarea bigamului
Pui cu sos
O carieră politică cu multe semne de întrebare
Ioan Rotundu
Românul şi FACEAREA DE BINE
Comentariu la comentarii (CCXXIV)
(Ioan Rotundu)
Liceul de Artă pregăteşte concertul de sărbători
Instructori certaţi cu legea
Varietate în repertoriul Teatrului „Mihai Eminescu”
Autorităţile locale puse să stea cu arma la picior
Tinerii liberali botoşăneni rămân în PNL
Penegiştii ies în stradă
40 miliarde promise pentru reabilitarea şcolilor din judeţ
Ţâbuleac o ia de la capăt
Ţâbuleac speră încă în sprijinul Guvernului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă