Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Mediu
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
12126
De la 07 Ianuarie 2003
75043428

Horoscop

  • 19 May 2008, 23:00
Berbec – Sentimentele nu vă aduc bucurii ziua aceasta, mai ales că simţiţi răceala din partea partenerului. Trăiţi într-o atmosferă de stabilitate rigidă şi nu reuşiţi să depăşiţi criza.

Taur – Primiţi veşti bune de la serviciu sau sunteţi invitaţi la o aniversare sau altă petrecere plăcută. Este o zi mai aglomerată, în care nu vă plictisiţi, mai ales în cuplu.

Gemeni – Primiţi o declaraţie de dragoste pasională din partea persoanei iubite. În societate faceţi impresie bună şi veţi impresiona o persoană de la serviciu.

Rac – Daţi dovadă de seriozitate şi aveţi idei originale ce îi vor şoca pe unii. Nu este exclus să apară o problemă de familie sau să aveţi o discuţie aprinsă cu un bărbat influent.

Leu – S-ar putea să vă loviţi de tot felul de obstacole şi să aveţi senzaţia că pendulaţi în gol. Din fericire, prietenii vă sunt alături şi încearcă să vă ajute. Relaţiile cu partenerul sunt bune.

Fecioară – Nu este exclus să vă schimbaţi planurile, pentru a da o mână de ajutor unui cunoscut care are probleme. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul. Acceptaţi sprijinul familiei!

Balanţă – Dimineaţă vă propuneţi să faceţi treabă în casă. Din cauza nerăbdării s-ar putea să fiţi agitat şi să vă daţi peste cap tot programul. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!

Scorpion – Dimineaţă sunteţi confuz, nu reuşiţi să vă adunaţi şi să vă respectaţi programul. După-amiază vă reveniţi şi cu puţin efort puteţi să recâştigaţi terenul pierdut.

Săgetător – Gândiţi-vă de două ori înainte de a deschide gura. Nu este o zi bună pentru examene şi întâlniri cu prietenii. Dacă trebuie să plecaţi într-o călătorie, vă sfătuim să o amânaţi.

Capricorn – Sunteţi foarte bine dispus astăzi şi nimic nu pare să vă strice cheful de viaţă. Veţi fi în atenţia tuturor şi veţi avea şansa să descoperiţi lucruri neplăcute legate de un prieten.

Vărsător – Un debut mai dificil, cu obstacole ce au darul mai mult să vă enerveze. Este de dorit să gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie, dacă intenţionaţi să forţaţi mâna unor persoane.

Peşti – Unii nu prea sunt de acord cu opiniile dvs. aşa că se impune un moment de „navigare” abilă printre ambiţii şi orgolii diverse. Veţi primi oferte interesante dar trebuie să le analizaţi cu atenţie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Transmite în direct finala UEFA Champions League: MANCHESTER – CHELSEA
Să dea banii înapoi, că i-au luat cu japca!
Examinarea raportului României privind situaţia respectării drepturilor omului
Rusia scoate o altă aberaţie: Republica Bugeac
Liga Românilor din Italia solidară cu propunerile ministrului Maroni
"Un, doi, un, doi - comuniştii la gunoi!"
Hram românesc la Roma
Poliţişti comunitari acuzaţi de implicare electorală
Bandă specializată în furtul de benere electorale
Blana doamnei
O familie de intelectuali vă cere ajutorul
Comentariul comentariilor (CXVII)
(Ioan Rotundu)
Ce lui Oprişanu nu-i place, Huţuleac îi face
Comisarii de Mediu vor avea laptop
Candidaţii la Primăria Botoşani au respirat acelaşi aer la Mediu
Elevii s-au descurcat bine la matematică
Program Tele'M Botoşani marţi, 20 mai
Dorohoienii au început să se dezmeticească
Câmpanu îşi cere scuze în numele altora
Nu se omoară să-şi bage veniturile în spaţiile altora
Liberalii se plâng că predică în pustiu
Nici măcar ei nu cred în ceea ce susţin că vor obţine prin vot
Guvernul liberal a blocat lucrările de la sediul vechi al primăriei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă