Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11106
De la 07 Ianuarie 2003
115051088

Horoscop

  • 4 March 2009, 23:00
Berbec
Pentru că sunteţi uneori prea delăsător, veţi pierde câteva ocazii de câştig! S-ar putea să constataţi că nu e bine să vă bazaţi atât de mult pe ceilalţi.

Taur
Astăzi, există discrepanţe între propunerile dvs. şi posibilităţile reale de concretizare. Şi pen-tru tranzacţii este o zi cu piedici. Amânaţi orice investiţie!

Gemeni
Idealismul ce vă domină vă facă să ne-glijaţi problemele urgente. Nu începeţi activităţi noi. Riscaţi să luaţi decizii greşite. Analizaţi cu atenţie orice propunere.

Rac
Aveţi grijă să terminaţi ce aţi început! În-cercaţi să vă ocupaţi de problemele sentimentale. Ascultaţi cu răbdare propunerile persoanei iubite.

Leu
Partenerul vă ascunde ceva, însă nu trebuie să vă temeţi, deoarece este o surpriză plăcută. Astăzi sunt posibile fluctuaţii financiare.

Fecioară
O discuţie aprinsă cu partenerul v-ar putea crea o stare de iritare la începutul zilei. Din nefericire, veţi reuşi destul de repede să lămuriţi lucrurile.

Balanţă
Cu banii nu staţi bine, dar nu este un motiv să vă alarmaţi, fiindcă vă veţi redresa în cu-rând. Cei din jur se pot bizui pe dvs., deşi nu suportaţi contrazicerile.

Scorpion
Nu vă propuneţi să schimbaţi brusc centrul preocupărilor dvs. şi nu demaraţi cu uşurinţă noi proiecte. Sentimental, vă veţi simţi mai puţin admirat.

Săgetător
Sunteţi preocupat de modul în care evoluează relaţia cu partenerul. Pentru că sunteţi mulţumit în acest domeniu, veţi suporta mai uşor bugetul de austeritate.

Capricorn
Sunteţi mai sensibil şi doriţi să vă atrageţi aprecierea altora. La serviciu, poate apărea o persoană importantă care vă este de folos. Atenţie la sănătate!

Vărsător
Veţi primi o sumă de bani de la unele colaborări, cu care veţi reuşi să vă achitaţi o parte din datorii. Încercaţi să-i acordaţi partenerului mai multă atenţie.

Peşti
În afară de faptul că vorbiţi ceva mai mult, veţi fi o prezenţă agreabilă şi un partener de distracţie acceptabil în familie. Va fi un sfârşit de zi cu surprize.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Gala Pitbull Challenge la Botoşani
Urban Serv are şanse să iasă cu pierderi la deszăpezire
Prinsă în flagrant cu mită de la poştaş
Marfă contrafăcută în valoare de 12.000 lei descoperită de poliţiştii de frontieră
Liber la cătănie!
Litoralul pentru toţi
Taxă pe înfiinţarea de farmacii
Încă o fetiţă moartă prin înfometare
Vinde apartament dar... lângă Thessaloniki
Anunţa eveniment editorial
Comunicat de presă PNL Botoşani
29 de magistraţi colaboratori sau lucrători ai fostei Securităţi!
cine îi judecă pe români?
Comunicat de presă Memorialul Ipoteşti
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă