Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
794
De la 07 Ianuarie 2003
77617938

Horoscop

  • 6 December 2006, 23:00
Berbec – S-ar putea ca un prieten de familie să vă propună o colaborare. Vă sfătuim să o acceptaţi, chiar dacă sunteţi prea încântat de câştig. Consultaţi-vă cu partenerul!

Taur – Astăzi aveţi probleme cu colegii, care manifestă puţină înţelegere pentru problemele pe care le aveţi. Mare atenţie, căci orice risc asumat vă poate aduce neplăceri.

Gemeni – Sunteţi dornic de a afla lucruri interesante, însă este nevoie de mai mult prudenţă, fiindcă aţi putea aluneca pe o pantă greşită. Un conflict cu partenerul.

Rac – Atitudinea dvs. ar putea să vă afecteze relaţia cu o persoană din familie. Este cazul să abordaţi situaţia cu mai mult diplomaţie. O persoană interesantă vă face curte.

Leu – Nu vă mai lamentaţi şi încercaţi să vă rezolvaţi treburile de unul singur. Personalitatea dvs. ar putea avea de suferit din cauza unei persoane de sex opus.

Fecioară – Analizaţi mai atent discuţia pe care aţi avut-o cu şeful dvs. şi nu luaţi decizii pripite. Nu este momentul prielnic pentru a emite pretenţii.

Balanţă – Vă simţiţi slăbit, iar energia dvs. este în scădere. Luaţi vitamine, iar dacă rezultatele nu se văd, mergeţi la un consult. Nu faceţi afirmaţii fără o bază solidă!

Scorpion – Beneficiaţi de înţelegerea celor din jur, iar acest lucru vă insuflă optimism în tot ce întreprindeţi. Ambianţa din cămin este excelentă şi profitaţi la maximum.

Săgetător – Vă sacrificaţi pentru o persoană apropiată, iar acest lucru va fi apreciat şi vă va oferi chiar o mare satisfacţie. Controlaţi-vă tendinţa de a vă crea prea multe obligaţii.

Capricorn – S-ar putea să fiţi pus în faţa unei alegeri, lucru care vă va fi foarte greu. Sunteţi la un pas de un succes important.

Vărsător – Oferiţi-vă mai multe clipe de relaxare şi de distracţie, pentru că altfel vă veţi surmena. Sistemul nervos este mai vulnerabil ca de obicei, aşa că fiţi cu băgare de seamă.

Peşti – Manifestaţi mai multă vigilenţă pe plan financiar, căci aţi depăşit bugetul şi v-aţi putea trezi cu unele dificultăţi. În jurul dvs. se ţes multe intrigi. Manifestaţi prudenţă!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Moş Nicolae a şters lacrimile bătrânilor din Nicolae Bălcescu
Lansare de carte la Penitenciarul Botoşani
DJDP zice că s-a pregătit pentru iarnă
Indicatoarele rutiere, ţinta hoţilor
Posturi puţine de psihologi şcolari
Amenzi de peste 50.000 lei date angajatorilor
Ajutoare băneşti acordate pensionarilor în luna decembrie
Comentariu la comentarii (CCXXIII)
(Ioan Rotundu)
Conu’ Dinu aflat în situaţia de a ispăşi păcatele altora
Escroc inteligent
Suc de mere şi ţelină
Palatul din întuneric
(Cârcotaşul)
S-a mai stins din viaţă un mare botoşănean
Citate şi cugetări din Chile
Românul şi MODA
COMUNICAT AL MIŞCĂRII CONSERVATOARE
Tinerii Democraţi au pozat în Moş Nicolae
Guraliuc acuză traficul cu garaje
Instituţia Prefectului va avea propria publicaţie
Proiect îndrăzneţ pentru Serviciul de permise auto
Instituţia Prefectului a obţinut un post de informatician
„Zăpezile de altă dată” în curând la Sala Atelier
Cadouri muzicale oferite de Rapsozi
DJT pregăteşte venirea lui Moş Crăciun
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă