Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6982
De la 07 Ianuarie 2003
122578921

Horoscop

  • 2 May 2008, 23:00
Berbec – Vorbiţi cam mult şi s-ar putea să vorbiţi ce nu trebuie şi să aveţi o surpriză mai puţin plăcută din partea unui străin. Aveţi neplăceri în dragoste sau neînţelegeri cu rudele.

Taur – Priviţi cu circumspecţie orice părere venită din afară şi supravegheaţi legalitatea unor formalităţi cu finalitate economică. Vreţi bani iar cei care vă vor ajuta vor fi cei din familie.

Gemeni – Faceţi exerciţii de strategie şi diplomaţie. Aveţi de răspuns la o dublă provocare, prejudecăţile şi dorinţa de afirmare. Vă înţelegeţi ceva mai greu cu cei cu care colaboraţi.

Rac – Vă interesaţi prea mul de ceilalţi şi încercaţi să rezolvaţi problemele altora. Sunteţi prea afectat de necazurile altora, aşa că aţi face bine să vă relaxaţi puţin.

Leu – Primiţi şi faceţi cadouri şi vă manifestaţi deschis, fără a menaja pe nimeni. De la serviciu, numai veşti bune şi schimbări care vă avantajează. Sunteţi preocupat de starea sănătăţii.

Fecioară – Vă implicaţi în prea multe activităţi, aşa că puteţi ajunge la saturaţie. Rezervaţi-vă un moment de relaxare şi delectaţi-vă cu o carte bună sau întâlniţi-vă cu câţiva prieteni.

Balanţă – Va fi o zi mai agitată, cu multe probleme mărunte, cu surprize plăcute şi mai puţin plăcute şi cu drumuri scurte şi cheltuieli. Veţi reuşi să rezolvaţi totul până la sfârşitul zilei.

Scorpion – Aveţi replica potrivită şi aveţi remediul la orice. Prietenii sunt cei care vă impulsionează. Mici situaţii neprevăzute în casă aduc schimbări benefice.

Săgetător – Aveţi un al şaselea simţ în toate problemele importante. Eficienţa dvs. este admirabilă şi reuşiţi să vă faceţi timp şi pentru distracţie. Aveţi confirmarea meritelor dvs.

Capricorn – Încercaţi să fiţi prudenţi şi să vă gândiţi la repercusiunile acţiunilor pe care le întreprindeţi. Din punct de vedere financiar este foarte posibil să aveţi o reuşită.

Vărsător – S-ar putea să nu vă convină atmosfera creată de prieteni şi să refuzaţi să ieşiţi împreună. Se pare că vă lipseşte entuziasmul. Nu ar fi de mirare să apară neînţelegeri în familie.

Peşti – Nu sunteţi foarte atent la detalii, iar din acest motiv este posibil să îl deranjaţi pe iubitul dvs. Trebuie să aveţi mai multă grijă, dacă nu vreţi să îl jigniţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Flămânzi „portocaliu” de Ziua Internaţională a Tineretului
Năstase a supervizat candidaţii social-democraţi botoşăneni
Ori Codreanu a luat-o razna, ori Florin Ţurcanu va fi viitorul prefect
Nepotul unuia din capii lumii interlope lucrează la IPJ Botoşani
Festivalul „Satule, mândră grădină” va avea loc odată cu Zilele Oraşului Bucecea
Premii pentru olimpici oferite de liberali
Propune crearea unui parteneriat pentru sănătatea din judeţul Botoşani
Ciuştea trage cu ochiul la prosperitatea vecinilor
Mai puţină birocraţie pentru operatorii de transport judeţean
Din 1 mai eşti pe Internet cu primarul tău!
Einstein despre români
Program Tele'M Botoşani
Ce ziceţi de-o casă de vacanţă?!
Comentariul comentariilor (CVI)
(Ioan Rotundu)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog