Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23503
De la 07 Ianuarie 2003
122883570

Horoscop

  • 30 March 2009, 23:00
Berbec – O zi bună, în care veţi avea o surpriză plăcută. Veţi avea de făcut faţă la mai multe invitaţii; nu ar fi indicat să refuzaţi vreuna, încercaţi să faceţi faţă tuturor, pentru a nu supăra pe nimeni.

Taur – Profitaţi de moralul ridicat de azi! Sunteţi într-o formă excelentă şi faceţi planuri îndrăzneţe. Succes în investiţii, afaceri! Vă sfătuim să nu rataţi ocaziile ce vi se oferă.
Gemeni – Astăzi sunteţi inspirat şi aţi putea atrage atenţia unei persoane de sex opus. Nu băgaţi în seamă ironiile colegilor. O rudă are unele probleme de sănătate şi îi faceţi o vizită.
Rac – Sunt favorizate relaţiile. Vă întâlniţi cu cineva pe care îl apreciaţi şi nu v-aţi văzut de mult. Puteţi să rezolvaţi probleme familiale îndelung amânate. Ţineţi seama de sfaturile partenerului!
Leu – Ideile constructive, blândeţea şi ataşamentul faţă de o cauză comună vă netezesc calea spre încheierea unui contract sau spre legalizarea unei legături intime.
Fecioară – S-ar putea să plecaţi într-o călătorie de familie, prilej cu care obţineţi un câştig neaşteptat. Aveţi tendinţa să riscaţi. Încercaţi să nu vă forţaţi norocul.
Balanţă – Puneţi în practică o zi de vis. Este posibil să rugaţi un prieten să vă împrumute, fiindcă nu dispuneţi de banii necesari. Partenerul vă ajută în ceea ce doriţi să întreprindeţi.
Scorpion – Dacă nu veţi găsi o modalitate să vă consumaţi energia fizică în mod eficient, nu vă va fi prea bine; în primul rând starea psihică vă va crea ceva probleme.
Săgetător – Deşi nu vă merge chiar rău, astăzi sunteţi pur şi simplu depăşit de mulţimea de activităţi pe care vi le-aţi programat. Familia este alături de dvs. şi vă dă sprijinul necesar.
Capricorn – Micile dvs. iniţiative particulare îşi vor dovedi astăzi rentabilitatea. Nu este exclus să apară posibilitatea elaborării unui plan de perspectivă, dar în acest caz cereţi sfatul unui prieten.
Vărsător – Azi veţi fi mai vioi, mai zâmbitor, mai optimist, ceea ce vă va spori în mare măsură popularitatea. Veţi obţine chiar ajutorul pe care l-aţi solicitat şi pe care nu s-a gândit nimeni să vi-l ofere.
Peşti – Apar câteva elemente neprevăzute. Dacă v-aţi propus să încercaţi o afacere, nu vă faceţi planuri, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit. Lăsaţi pe mâine deciziile importante!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


1 aprilie 2009 – Ziua Naţională a Păsărilor
Mihai Darie – un securist de treabă, fără minte, dar extrem de bogat
Blestemul care bântuie prin sediul PNL
Ioan Rotundu
Cutremur urmat de incendiu la etajul II al Hotelului Rapsodia
PROGRAM TELE'M BOTOŞANI MARTI – 31 MARTIE
Comentariul comentariilor L
(Ioan Rotundu)
Voronin huiduit de 10.000 de oameni la meciul cu Elveţia
Franţa a introdus, temporar, controale la frontierele cu statele vecine
Comunicat de presă PNL
Tot mai multe incendii, cărora pompierii le fac cu greu faţă
D e c l a r a ţ i a Uniunii Scriitorilor din Moldova
Asociaţiei Istoricilor din Republica Moldovaşi a Forului Democrat al Românilor din Molodova
Rabinul tânguitor şi rabineasa violată
Promisiunea lui Putin către Voronin
Inspectorii sanitar-veterinari pregătesc prigoana producătorilor individuali
Criza economică întunecă fericirea ţiganilor botoşăneni
Ambasadorii folclorului voronean au cucerit Geneva
Deţinuţii botoşăneni, în pelerinaj la Schitul Vorona
Fricassée de pui
Banca Mondială nu mai vrea români pensionari
Mai mulţi bani pentru bolnavii de cancer
Au început să se înmulţească locurile de muncă
Dublă încercare de sinucidere nereuşită
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog