Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi:
18385
De la 07 Ianuarie 2003
74902647

Horoscop

  • 10 September 2008, 23:00
Berbec – Încercaţi să vă odihniţi ceva mai mult. Culcaţi-vă mai devreme seara şi respectaţi un regim sănătos de viaţă. Această zi v-ar putea provoca o suprasolicitare a organismului.

Taur – Lucrurile nu depind prea mult de dvs., aşa că e de preferat să vă îndepliniţi cu atenţie atribuţiile. Fiţi pregătit pentru inspecţie. S-ar putea ca iubitei să i se pară că sunteţi prea autoritar.

Gemeni – Acordaţi o atenţie aparte unui prieten mai vechi. E posibil să descoperiţi cu uimire că acesta nutreşte faţă de dvs. sentimente mult mai puternice decât o simplă prietenie.

Rac – Vă place confortul căminului, dar cei din familie sunt prea zgomotoşi. Şi nu pentru că ar fi prea activi şi ar face totul singuri, ci fiindcă vă solicită sfatul sau ajutorul aproape în fiecare clipă.

Leu – Cei din jur sunt debusolaţi: ar trebui să acţioneze, dar nu sunt siguri să vor avea suficientă energie. În acest caz, dvs. trebuie să preluaţi rolul principal.

Fecioară – Nu luaţi în seamă ceea ce spun alţii pe seama dvs. Lăsaţi ca minciunile pe care le spun să fie povara propriei lor conştiinţe. Atenţie: nu umblaţi cu sume mari – sunt posibile unele pierderi.

Balanţă – Destăinuiţi-vă partenerului ce vă frământă – el ştie cum ar fi mai bine pentru amândoi. Azi el v-ar putea spune cele mai tandre şi mai importante cuvinte.

Scorpion – Faptul că ştiţi să spuneţi o vorbă bună la momentul potrivit vă va ajuta mult în rezolvarea unor probleme de serviciu. Acordaţi mai multă atenţie copiilor dvs.

Săgetător – Este o zi când nu e cazul ca, în aspectele materiale ale vieţii, să vă bazaţi pe prieteni, în special atunci când aceştia ocupă o treaptă mai înaltă pe scara socială.

Capricorn – Cine a spus că toate evenimentele neaşteptate au un caracter negativ? Nu vă temeţi de situaţiile neprevăzute: micul stres provocat se poate transforma într-o surpriză plăcută.

Vărsător – Este posibil ca partenerul să nu fie în cea mai bună stare de spirit – se pare că unul dintre măreţele sale planuri nu a mers. Nu-l lăsaţi să-şi verse nervii pe dvs.

Peşti – Aveţi atâta treabă, iar cei din jur parcă s-au vorbit să vă mai dea câte ceva de făcut. E bine să acceptaţi totul, nu vă grăbiţi să vă revoltaţi. O parte din sarcini vor dispărea de la sine.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CLXXXVII)
(Ioan Rotundu)
CJ susţine cofinanţarea cu 15% a reabilitării Casei de cultură
Şoferiţa criminală cu minte de piţipoancă
„sunt agresivă şi în pat şi la volan”
Afacere de succes pentru două românce din Italia
Marian Mocanu va candida la Senat pentru PSD
Cine împrăştie vânt culege furtună
başchirii cer independenţa faţă de Rusia
Confesiunile lui Eric Braeden
Ultima şansă pentru accesarea fondurilor europene de dezvoltare a resurselor umane
Păi tot noi le dăm?
Băncile dau ţepe elegante clienţilor
Cum fac carieră din plătitul taxelor
Program Tele'M Botoşani joi, 11 septembrie
Studentul cel isteţ şi profesorul umilit
Daltonismul lui Funar
Ocazie să locuiţi în buricul târgului
Românul şi astronomia
Ţiprigan nu mai vrea grevă
Nitriţii au mai produs o dramă
Ţurcanu vrea capul celor de la Apa Grup
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă