Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23406
De la 07 Ianuarie 2003
104608583

Horoscop

  • 3 July 2006, 23:00
Berbec – Nu vorbele sunt importante, ci faptele. Nu vă grăbiţi să vă supăraţi dacă cineva din familie e indispus şi caută nod în papură. Gândiţi-vă mai bine câte lucruri bune a făcut el.

Taur – Ar fi bine să nu exageraţi criticându-vă partenerul. El va lua în consideraţie vorbele dvs. doar dacă nu veţi atenta la hobby-ul sau la obiceiurile sale. Cât mai mult tact!

Gemeni – Tentaţia de a cheltui tot ce aţi câştigat cu eforturi foarte mari este mult prea mare. De aceea ar fi bine să nu ieşiţi din casă. Multe din problemele vechi se rezolvă de la sine.

Rac – Acordaţi neapărat o atenţie specială celor mai vârstnici din familie. O discuţie de la suflet la suflet este cel mai bun medicament contra multor suferinţe.

Leu – Ar fi bine să nu faceţi din ţânţar armăsar. Ceea ce s-ar putea să auziţi întâmplător despre partener a trecut de mult din gură în gură şi şi-a pierdut total sensul iniţial.

Fecioară – E momentul să vă eliberaţi de energiile acumulate. Aveţi două variante: să mergeţi la o petrecere şi să vă distraţi sau să vă petreceţi toată seara în pat, cu partenerul.

Balanţă – În relaţiile cu cei apropiaţi veţi avea nevoie de simţul umorului. Greşelile celor din familie trebuie privite fără supărare, doar cu o notă de ironie.

Scorpion – Păstraţi cu multă grijă tainele celor din familie. Străinii nu trebuie să ştie care sunt defectele partenerului sau ale copiilor dvs.

Săgetător – Va trebui să luaţi parte la evenimentele în care sunt implicaţi cei apropiaţi. S-ar putea să primiţi obligaţii în plus. Nu vă faceţi probleme: aveţi multă energie şi veţi face faţă.

Capricorn – Puteţi să uitaţi un timp de orice şi să vă dedicaţi tot timpul vieţii personale. Bucuraţi-vă fără rezerve de tot ce vi se întâmplă şi lăsaţi toate grijile şi problemele pe altă dată.

Vărsător – Sociabilitatea dvs. atinge cote maxime astăzi. Este cazul să vă temperaţi elanul pentru că nu toată lumea agreează persoanele foarte expansive.

Peşti – Vă simţiţi excelent, sunteţi relaxat şi nimic nu vă poate tulbura. S-ar putea ca partenerul să vă reproşeze să sunteţi indiferent şi că nu vă ocupaţi îndeajuns de problemele familiei.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (CVI)
Ioan Rotundu
Zodia cancerului sau vremea lui Băsescu Vodă
Ioan Rotundu
Preşedintele Băsescu a propus unirea cu Basarabia
Era sa ne reunim cu România?
SUA ar putea elimina vizele pentru romani
Interviu cu un român care contează, din SUA
Conferinţe culturale pentru românii din Germania
Franţa caută IT-isti români
Fotbalul strânge legăturile între românii şi ecuadorienii din Spania
Românii din Spania şi-au ales reprezentanta la Miss Diaspora 2006
Brâncuşi inspiră o coloană fără sfârşit în Plaza de Castilla din Madrid
Românii au avut succes în cadrul festivalului Ziua Naţiunilor din Nussbaumen
Tradiţii sportive botoşănene
Flămânzenii cred că Germania va câştiga Campionatul Mondial
Cadrele didactice au refuzat concediul în luna iunie
Evaziune cu alcool în miez de noapte
Vilă poliţistă maiestuoasă justificată cu documente legale
(Gabi GOMBOŞ)
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă