Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
8582
De la 07 Ianuarie 2003
70537785

Horoscop

  • 25 October 2006, 23:00
Berbec – Nu doriţi să vi se mai spună „Aşa da, aşa ba!”. Mai mult, vreţi să aveţi un program lejer, fără complicaţii. Prietenii dvs. se amuză pe seama acestor teribilisme.

Taur – Veţi demonstra că sunteţi un partener ideal de dialog. Dacă este cazul, veţi reuşi să derutaţi concurenţa. Oricum, vă respectaţi angajamentul pe care l-aţi luat faţă de dvs.

Gemeni – Partenerul de viaţă vă stresează cu suspiciunile lui. Numai cu vorbă bună puteţi rezolva situaţia. Mai multe cuvinte dulci vor readuce încrederea în relaţia dvs.

Rac – Mai multă muncă şi mai puţine vorbe! Dinamismul dvs. aduce reale succese, dar nu vă recomandăm să daţi sfaturi azi. Riscaţi să suportaţi consecinţele!

Leu – Teama de neprevăzut nu vă mai tracasează continuu. Dialogurile cu persoane influente vor îndepărta multe suspiciuni. Atenţie la angajamente!

Fecioară – Astăzi socotiţi fiecare bănuţ. Vă trebui o sumă de bani pentru urgenţele personale. Stare dvs. de spirit este greu de descris în cuvinte. Protejaţi-vă intimitatea!

Balanţă – Aveţi grijă de portofel! Mai bine ascundeţi-l şi uitaţi unde l-aţi pus, ca să nu fiţi tentat să vă lăsaţi înduioşat de cei din familie, care vă cer tot felul de lucruri.

Scorpion – Vă ajutaţi rudele într-o manieră originală. Pentru cei din anturaj găsiţi soluţii eficace, dar pentru dvs. aveţi impresia că nu există nici una.

Săgetător – Contrar obiceiului, aveţi tendinţa de a fi mai puţin tolerant, mai puţin diplomat şi, din acest motiv, este foarte posibil să aveţi o discuţie aprinsă cu partenerul.

Capricorn – Organizaţi un mic festin în familie. Veselia şi buna dispoziţie este ceea ce vă trebuie acum. Relaţiile cordiale din familie vă ajută să rezolvaţi multe probleme.

Vărsător – Veţi fi şocaţi de evenimentele financiare ce se derulează în anturajul dvs. Abia în a doua parte a zilei, starea dvs. de spirit se îmbunătăţeşte simţitor.

Peşti – Fiţi alături de cei dragi şi încercaţi să le fiţi aproape în toate activităţile de astăzi. Vă simţiţi bine, însă cineva va încerca să vă strice buna dispoziţie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Câmpanu indecis asupra viitorului politic
Laboratoare la standard european
S-a aprobat vaccinarea porcilor
Un film cu actori botoşăneni în premieră la Botoşani
Avem patru arii protejate ce vor intra în Natura 2000
Municipalitatea face un pas important în obţinerea terenurilor armatei
Indolenţa angajaţilor în relaţiile cu publicul va fi sancţionată de prefect
Am ajuns să importăm muncitori din ţările vecine
MIE ne întoarce înapoi pentru 1 euro
Undă verde dată de CJ
Ziua Armatei – onorată mai mult de autorităţile locale
Din nou o blondă deşteaptă
Tort „Diplomat”
Un profesor contestă sancţiunea primită
Unii directori de şcoli folosesc diverse căi de răzbunare
„Să exmatriculăm violenţa!”
Copil lăsat nesupravegheat pradă a traficului rutier
A făcut curăţenie provocând un incendiu
Două accidente la interval de 10 minute
Judeţul Botoşani a fost discriminat de Guvern la tariful pentru energie termică
Dezamăgiţi şi de autorităţi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă