Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
18888
De la 07 Ianuarie 2003
106347967

Horoscop

  • 31 January 2008, 23:00
Berbec – Munca vă solicită ceva mai mult şi vă aduce duşmani noi sau surprize neplăcute în culise. Găsiţi uşor partea bună a lucrurilor şi supliniţi lipsa de energie cu iscusinţă.

Taur – Aveţi prezenţă de spirit şi inspiraţie pentru a fi la înălţimea aşteptărilor dvs. şi ale celorlalţi. Cei care vă iubesc vă ajută să vă clarifice unele probleme minore.

Gemeni – O excursie s-ar potrivi foarte bine dispoziţiei dvs. Pretenţiile sunt cam mari. Un telefon de pe alte meleaguri vă va stârni curiozitatea, pe care ar fi bine să nu vi-o manifestaţi.

Rac – Încercaţi să faceţi unele schimbări în aspectul dvs. exterior. O vizită la o expoziţie nu v-ar strica. Orice, numai treabă nu! Este o zi făcută pentru odihnă şi relaxare.

Leu – Tot ocupându-vă de alţii uitaţi de dvs. şi nu este exclus să aveţi probleme de sănătate. Gesturile frumoase sunt întoarse cu aceeaşi căldură. Cineva din anturajul apropiat vă bârfeşte.

Fecioară – Aveţi impresia că o cunoştinţă încearcă să vă păcălească, dar se va dovedi în curând că temerile dvs. au fost nejustificate. Vi se face o propunere ademenitoare.

Balanţă – O reuniune de familie vă va distrage atenţia de la problemele pe care le aveţi. Una din rudele dvs. este implicată într-o afacere riscantă şi ar dori sprijin din partea dvs.

Scorpion – Toată lumea din jur este nemulţumită, ceea ce creează o stare de iritare. Lipsa de răbdare vă împiedică să faceţi ceea ce v-aţi propus. Rezervaţi-vă câteva ore pentru destindere.

Săgetător – Aţi dori mai multă stabilitate în viaţa dvs. afectivă. Cineva va veni în casă şi va discuta despre realizările dvs. Veţi fi foarte fericit să-i ascultaţi laudele.

Capricorn – Relaţiile cu anturajul sunt foarte bune şi decurg fără probleme. Este o zi prielnică pentru rezolvarea problemelor sentimentale amânate de mai multă vreme. Fiţi obiectiv!

Vărsător – O întâlnire cu rudele vă va ajuta să vă lămuriţi o chestiune care vă va acapara toate gândurile. Veţi avea de făcut multe drumuri, ocazie cu care veţi întâlni o cunoştinţă mai veche.

Peşti – Atmosfera încărcată de la serviciu vă va determina să fiţi încordat şi acasă. Poate veţi face unele mici modificări programului de azi. Sunteţi activ, stresul vă poate afecta.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Vrea consilier pe probleme psihice şi sexuale
Capcane pentru naivii politici
Ioan Rotundu
Oful avocatului Sălăvăstru şi cursul evenimentelor din Flămânzi
S-a aflat faţă în faţă cu premierul Tăriceanu
Sorescu s-a întâlnit cu miniştrii Cabinetului Tăriceanu
Comunicat de presă
Comentariul comentariilor (XXXIX)
(Ioan Rotundu)
Asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de performanţă
Prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun
Vrea soluţii pentru eradicarea „fabricilor de ţânţari”
Consilierii au votat majorarea preţului la biletele de tramvai
Egner vrea să fie luat mai mult în seamă
Încă o propunere în scop electoral
Suspiciuni asupra salariilor unor directori
Adam l-a găsit, Eva îl mai caută…
Program TELE'M Botoşani, vineri, 1 februarie
Condiţii de cazare ce pot fi înţelese doar citite printre rânduri
Patronii de baruri au probleme cu fumătorii
Societatea din Flămânzi a ţepuit AJOFM
ITM şi-a inaugurat noul sediu
Sindicaliştii vor medic de medicina muncii la IŞJ
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă