Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Pamflet
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11324
De la 07 Ianuarie 2003
120866937

Horoscop

  • 10 March 2008, 23:00
Berbec – Vă aflaţi în febra cumpărăturilor şi păreţi a nu mai ţine seama că resursele dvs. financiare sunt, totuşi, limitate. Achiziţionaţi doar lucruri de care aveţi strictă nevoie.

Taur – Acţiunea dvs. pozitivă vă aduce admiraţia celor din jur. Nu ezitaţi să ieşiţi în societate, dar nu vă implicaţi în nici o aventură cu colegii! Riscaţi să vă faceţi singuri probleme în familie.

Gemeni – Veţi întâmpina dificultăţi în problemele care ţin de propria persoană. Emoţional, vă amăgiţi singur şi veţi avea probleme în a vă controla mânia.

Rac – Vă simţiţi cam fără vlagă. Comunicarea e foarte bună cu partenerul. Temerile privind investiţiile din ultima perioadă nu sunt fondate.

Leu – O zi nu foarte bună cu un surplus de energie cu care nu prea ştiţi ce să faceţi. Reacţiile şi dorinţele partenerului vă par exagerate, ceea ce conduce către stări tensionate.

Fecioară – Starea de inhibiţie pe care o aveţi vă poate împiedica să vă exprimaţi clar ideile. Mai bine evitaţi întâlnirile cu prietenii, căci s-ar putea să fiţi înţeles greşit!

Balanţă – Deşi faceţi tot ceea ce puteţi pentru a stopa o discuţie apărută acasă, veţi constata că ceilalţi nu prea vă iau în seamă. V-aţi cam pierdut din autoritate şi lucrul acesta vă cam nelinişteşte.

Scorpion – Partenerul de viaţă va câştiga nişte bani. Veţi face multe planuri pentru a-i cheltui cu chibzuinţă, dar evenimentele vor lua o întorsătură neaşteptată.

Săgetător – Cu toate că sunteţi foarte obosit, vă faceţi în continuare un program de lucru încărcat excesiv, dar bine organizat. Seara, persoana iubită vă cicăleşte fără încetare.

Capricorn – Aveţi chef să cutreieraţi cât mai mult şi să uitaţi de toate grijile cotidiene, aşa că planificaţi-vă ziua în aşa fel încât să vă simţiţi cât mai bine.

Vărsător – Deşi climatul profesional rămâne favorabil consolidării rezultatelor frumoase totuşi, astăzi vă va preocupa mai mult dragostea. Sănătatea va trebui ţinută sub observaţie.

Peşti – În relaţia cu părinţii, lucrurile evoluează din ce în ce mai bine, iar neînţelegerile de până acum vor fi date definitiv uitării. Începutul zilei este propice afacerilor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Pavel rupe „gâturi” prin instituţie
Cu popoul la popor
(Cârcotaşul)
Ostafie a fost prădat
Fariseii de consilieri au respins înfiinţarea unui „osuar” european
Zelosul controlor Oprişanu l-a călcat pe nervi pe Câmpanu
Comentariul comentariilor (LXXI)
(Ioan Rotundu)
Premiaţi pentru că au participat la „Adolescenţii renunţă la fumat”
Arderea miriştilor – o nouă birocraţie de rang european
APM solicită Prefecturii ca luna aprilie să fie declarată Luna curăţeniei
Scandal pe seama controalelor la medicii stomatologi
Alexandru şi Beleca au plecat la Bucureşti să dea explicaţii
S-a ridicat carantina din spitale
Domnule “Azeem spunea”
Vizita la penitenciar a avut un efect şi i-a pus pe gânduri
Deconspirarea amantei
Program TELE’M Botoşani, marţi, 11 martie
Oportunităţi de a lucra în străinătate
Liberalii au recurs la fals, dar au ajuns de râsul curcilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă