Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
27088
De la 07 Ianuarie 2003
76539887

Horoscop

  • 25 January 2009, 23:00
Berbec – Nu prea ţineţi cont de interesele partenerului, provocând certuri şi conflicte. Însă lamentările dvs. pe această temă nu fac decât să vă sporească puterea de atracţie.

Taur – Nu încercaţi să influenţaţi pe cineva pentru a vă impune punctul de vedere. Nimeni nu este pregătit să vă înţeleagă, aşa că este inutil să insistaţi.

Gemeni – Nu loviţi în stânga şi în dreapta, fiindcă veţi primi înapoi loviturile, iar în sens invers vor fi mai dure! Faceţi sport sau plimbaţi-vă în aer liber. Nu jucaţi la jocuri de noroc.

Rac – Sunteţi prea obosit astăzi pentru a evita piedicile ce vi se pun, dar veţi rămâne surâzători. Succesul este asigurat! Luaţi legătura cu rudele de care aţi cam uitat.

Leu – Moderaţi-vă reacţiile: o iniţiativă prost gândită, un cuvânt spus aiurea, vă pot cauza neplăceri. Nu vă lăsaţi lezat de părerile celorlalţi şi urmaţi-vă drumul, în ciuda criticilor.

Fecioară – Moralul va fi la înălţimea unei zile ce se anunţă interesantă, ceea ce vă va ajuta să vă atingeţi scopul. Supravegheaţi-vă îndeaproape finanţele şi nu faceţi cheltuieli inutile.

Balanţă – Faceţi un efort pentru a rămâne cu picioarele pe pământ şi nu mai visaţi. Primiţi o invitaţie la o nuntă sau la un botez care va necesita o cheltuială neaşteptată.

Scorpion – La slujbă, nu mai prididiţi cu treaba, dar gândul vă este tot la distracţii. Pe cât posibil, ocupaţi-vă de activităţi de rutină, unde riscul de a greşi este mult mai mic.

Săgetător – Banii nu aduc fericirea, dar vă ajută să duceţi la împlinire unele promisiuni. În conversaţie sunteţi repezit, iar la serviciu provocaţi multe discuţii.

Capricorn – Nu pierdeţi ocazia să vă îmbogăţiţi contactele sociale crescând numărul admiratorilor. Proiectele devin mai îndrăzneţe şi vă consolidaţi poziţia în cadrul colectivului.

Vărsător – Atmosfera din casă este plăcută şi nu este exclus ca cineva din familie să vă facă o surpriză deosebită. Vă concentraţi ceva mai greu, dar supliniţi cu inspiraţie.

Peşti – Starea dvs. generală tinde să se amelioreze, dar oricum energia fizică nu va fi punctul forte în această zi. Chiar dacă v-aţi propus să faceţi multe, nu începeţi mai multe activităţi odată.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Românul şi fulgii
Ardeleanul şi sutienul
Comentariul comentariilor XV
(Ioan Rotundu)
Are carte, dar n-are parte de...
O nuntă de suflet
Diaconu continuă să se plângă de moştenirea datoriilor
20.000 flacoane de fier pentru copiii ajunşi anemici prin înfometare
Tarifele practicate de către Sala Polivalentă sunt cam piperate
Gravidă călcată pe trecerea de pietoni
Chirtoacă i-a cerut lui Diaconescu obţinerea cetăţeniei române pentru basarabeni
Declaraţii obraznice ale sefului diplomaţiei comuniste de la Chişinău
Urmaşa lui Toma Caragiu se judecă pentru drepturile de autor
Afurisenie popească
Angajarea de persoane cu vârsta peste 45 ani nu mai este atractivă
Conţac a deschis cutia Pandorei
Ioan Rotundu
„Coşul minim” devine etalon în creşterea salariilor
Vrea să lupte împotriva violenţelor cu camerele de supraveghere
Urgenţele medicale au primit coduri de triere a bolnavilor
Vor trece la primării, dar plata salariilor rămâne o problemă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă