Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Aniversări
Publicitate
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
3069
De la 07 Ianuarie 2003
80980252

Horoscop

  • 17 March 2009, 23:00
Berbec
Sunteţi mai sensibili şi mai fermecători şi vă bucuraţi de o atenţie deosebită. O neînţelegere mai veche ar putea reveni în atenţia dvs. Calm şi răbdare!

Taur
Premoniţiile sunt esenţiale pentru dvs.! Deşi oboseala vă barează drumul, aveţi puterea să înlăturaţi acest obstacol. La capitolul finanţe, lucrurile merg aproape strună.

Gemeni
Încercaţi să fiţi mai vigilenţi, pentru că se pare că cineva aşteaptă să greşiţi. Vă detaşaţi cu uşurinţă de o problemă agasantă, care vă stresa de multă vreme.

Rac
Câteva vorbe spuse la întâmplare ar putea determina apariţia unei furtuni în viaţa dvs. sentimentală. Fiţi prudenţi înainte să faceţi orice fel de afirmaţii!

Leu
Vă uimeşte şi vă deranjează neîncrederea celor din familie. Ei ascultă cu atenţie sfaturile altora şi refuză să accepte părerea dvs. Adevărul e de partea dvs.

Fecioară
Sunteţi deosebit de entuziaşti, iar planurile pe care le veţi face cu partenerul de suflet vă vor entuziasma. Unele tensiuni ar putea să apară spre seară.

Balanţă
Tendinţa dvs. de a fi perfecţionişti ar putea genera un dialog mai iritat cu partenerul. Dacă aţi fi mai înţelegători, lucrurile ar fi mai simple pentru toată lumea.

Scorpion
S-ar putea să fiţi impulsivi din cauza unor sarcini în plus pe care le primiţi de la şeful dvs. Fiţi prudent în tot ceea ce spuneţi şi faceţi, căci şeful e nervos!

Săgetător
Din greşeli învaţă omul. Mai ales din greşelile altora, lecţiile sunt ca un duş rece. Veţi avea curajul să vă schimbaţi optica. Şi foarte bine procedaţi.

Capricorn
Sunteţi eficienţi. Este bine că nu faceţi exces de zel în planificarea activităţilor curente. Dar cel mai important aspect este acela să vă ocupaţi de lucrurile majore.

Vărsător
Şi astăzi veţi pune mare preţ pe ajutorul altora. Din discuţiile la care participaţi redescoperiţi un lucru uitat: să fiţi aspri cu cine trebuie.

Peşti
Cu talentele dvs. veţi face lucruri deosebite. E o zi cu iniţiative pozitive, cu putere de finalizare. Progresele dvs. se datorează unei bune organizări a timpului.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Berta Maria Moldoveanu, copila cu mână de aur
Comunicat de presă
Senatorul Nicolae Moga şi-a deschis un cabinet parlamentar mobil
Comunicat de presă Casa Corpului Didactic
Descentralizarea, o necunoscută ce-i înspăimântă pe unii primari
„Piedone de Botoşani” stinge pe loc conflictele
Criza economică a rărit extinderile
Nu ştie să scrie, dar vrea permis auto
Start la cârpeli de drumuri
Respect
Nu vă puneţi cu femeile
Secretul furtului armelor de la Ciorogârla
Teatrul Vasilache vă invită la spectacol
O ofertă de angajări extrem de tentantă
Românul şi moravurile noi
Salată rusească
Negocierile s-au rupt, urmează protestele
Dezbatere publică pe seama cumulului pensiei cu salariul de la stat
Premiul anual ajunge la profesori
Saloane de înfrumuseţare verificate la instrumentar
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă