Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
47904
De la 07 Ianuarie 2003
80937756

Horoscop

  • 18 April 2008, 23:00
Berbec – Luaţi iniţiative când situaţia impune. Pot apărea obstacole care însă nu vor fi o problemă. Poate să vă crească adrenalina, ceea ce-i un factor pozitiv.

Taur – Bunul dvs. Gust va fi invidiat de un coleg de serviciu, care va încerca să vă descurajeze şi chiar să vă pună beţe-n roate. Aflaţi un secret pe care ar fi bine să nu îl spuneţi nimănui.

Gemeni – Sunteţi bulversat de o veste la care nu vă aşteptaţi şi care vă ia prin surprindere. Resursele financiare sunt în scădere şi sunteţi foarte preocupat de o modalitate de a ieşi din impas.

Rac – Vă simţiţi în formă, dar este posibilă o uşoară scădere a energiei spre seară, când treburile se vor aglomera. Acceptaţi cu greu un compromis însă acesta nu va fi zadarnic.

Leu – Curiozitatea dvs. Nu are limite, dar rezultatul nu va fi prea bun. Informaţiile aflate le puteţi folosi în folosul propriu sau al celor apropiaţi, dar nu pentru a obţine un post mai bun.

Fecioară – Puneţi mult suflet în tot ceea ce faceţi, mai ales că abordaţi un domeniu nou. Vă recomandăm însă să evitaţi discuţiile aprinse. Spre seară vă ocupaţi de treburile casnice.

Balanţă – Deşi v-aţi planificat să vă odihniţi, se ivesc o serie de probleme pe care sunteţi nevoit să le rezolvaţi urgent. Ideile dvs. originale se vor materializa în curând.

Scorpion – Nu provocaţi o discuţie ce v-ar putea aduce unele neplăceri şi ar scoate la iveală unele secrete. Aşteptaţi un serviciu de la cineva, dar se pare că acesta nu va avea loc curând.

Săgetător – Primiţi vizita unei persoane pe care nu o agreaţi şi este posibil să vă indispună pe moment. Nu daţi înapoi de la ceea ce aţi început, fiindcă vă puteţi pierde credibilitatea.

Capricorn – Prietenii vor fi cei care vă vor ocupa o mare parte din timpul liber. Va trebui să faceţi un compromis pentru a nu vă pune rău cu ceilalţi din familie, care se simt neglijaţi.

Vărsător – Treburile gospodăreşti vă vor copleşi şi din cauza aceasta s-ar putea să aveţi şi unele neînţelegeri cu partenerul sau să vă neglijaţi prietenii. Luaţi-o mai încet!

Peşti – Chiar dacă lucrurile par să meargă bine, spre propriul dvs. Interes, sunt câteva aspecte care cer atenţie sporită. Nu vă lăsaţi înşelaţi de persoane care zic că vă vor binele.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


O decizie politică gen injecţie la mort
Comentariul comentariilor (CI)
(Ioan Rotundu)
Spor pentru persoanele din sistemul sanitar
Expoziţie cu specific românesc
Laptop pentru medicii de familie
Dorinţa lui Munteanu, de a se realiza, depinde de banii CNAS
Regiunea transnistreană ar putea rămâne pustie
Legalizarea Pactului Molotov-Ribbentrop
DRRP în vizorul noului ministru de externe
Majorarea alocaţiilor de hrană în spitale şi creşe
Anunţ din partea Jandarmeriei
Spectacol teatral excepţional
Program TELE’M Botoşani
Egner moare de grija serelor
Leac… pentru papagaliţe rele de muscă
Felicitare de Paşte
AVEŢI ÎNTREBĂRI? AICI GĂSIŢI RĂSPUNSURI!
Primeşte în gazdă o tânără
Răspund prietenilor care mi-au scris ultima data
pe blog
Garda Financiară este acuzată că strânge fonduri pentru PNL
Gheorghe vrea la Primărie
Judeţul Botoşani va avea şase deputaţi şi trei senatori
Corb la corb îşi scoate ochii!
Lansare cu cântec pentru liberali pe ritmuri de Bregovic
Codreanu are probleme cu maneliştii şi Columbeanca
Conservatorii îşi lansează azi candidaţii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă