Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16455
De la 07 Ianuarie 2003
122902104

Horoscop

  • 16 April 2007, 23:00
Berbec – Tot ce n-aţi făcut până acum s-a adunat într-un maldăr de probleme cărora nu le mai vedeţi rezolvarea. Aveţi puţină răbdare să înţelegeţi că doar lucrând veţi depăşi obstacolele.

Taur – Comunicarea cu persoana iubită vă va avantaja. Nu este exclus să beneficiaţi de sprijinul acesteia pentru a rezolva o problemă profesională.

Gemeni – N-ar fi exclus ca starea sănătăţii să vă împiedice să realizaţi tot ce v-aţi propus. Încercaţi să vă faceţi timp pentru o discuţie în care să vă expuneţi sincer punctul de vedere.

Rac – Sunteţi obişnuit să riscaţi, dar, de data aceasta este cazul să vă asiguraţi cu o şi mai mare atenţie acţiunile. Este o zi când frâiele vă pot scăpa din mână.

Leu – Firea dvs. nu se împacă cu situaţiile neprevăzute. Nu e momentul să fiţi suspicioşi. Petreceţi, distraţi-vă aşa cum de mult nu aţi mai făcut. Gândiţi-vă la problemele de serviciu.

Fecioară – Trebuie să acordaţi mai multă atenţie familiei şi, mai ales, copiilor. Potenţialul afectiv este suficient, aşa că nu mai staţi pe gânduri.

Balanţă – Nu sunteţi în stare să luaţi decizii rapide aşa cum vi se cere de către partenerul de viaţă. Amânaţi din nou o activitate şi dezamăgiţi pe toată lumea.

Scorpion – Aveţi multe nemulţumiri în ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, dar majoritatea sunt nefondate. Alergaţi mult şi aiurea, iar timpul pierdut nu vi-l dă nimeni înapoi.

Săgetător – Atenţie la economiile şi resursele dvs. financiare. Este o zi critică pentru cei care activează în domenii care necesită eforturi fizice susţinute.

Capricorn – Primiţi o recompensă pentru un serviciu făcut mai demult. Încercaţi să vă relaxaţi în aer liber. Nu vă asumaţi nici un fel de risc, pentru că există pericolul unor accidente.

Vărsător – Veţi fi obligat să vă confruntaţi cu idei pe care de obicei le respingeţi, fără a sta pe gânduri. De această dată însă sunteţi forţat de împrejurări să fiţi mult mai maleabil.

Peşti – Inteligenţa şi buna dispoziţie îşi dau mâna pentru a vă susţine planurile de petrecere a timpului liber. Atenţie în societate unde puteţi fi pus într-o situaţie inedită.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


62 de parcări viabilizate anul trecut
Conţac are încredere în reabilitarea celor 16 drumuri
Consilierii municipali sunt suspectaţi că s-au dedulcit la banii publici
Investiţiile din învăţământ continuă
Primarul Flutur crede că societatea Termica va supravieţui
Între risipitorul Mimor şi vama Rădăuţi Prut, Conţac a ales vama
Conservatorii insistă pentru copiii cu sindromul down
Programul „Rabla” va fi reluat din această lună
O modalitate nouă de predare la grădiniţe
Schimb de experienţă între elevii pasionaţi de istorie şi cei de operă eminesciană
Consiliere în carieră
Maşină dată împrumut pentru o datorie de 7.000 euro
Ameninţare cu cuţitul la drumul mare
Victimă şi agresor, cercetaţi penal
Citiţi, analizaţi şi decideţi
Cugetări şi maxime cu Rudyard Kipling
Explicaţia inginerului
Secretele din spatele contractului dintre CJ şi Apa Grup
Comentariu la comentarii (LXXVI)
(Ioan Rotundu)
Ghidul grătarului perfect
Anunţ în întâmpinarea zilei Botoşanilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog