Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7537 lei
1 USD = 4.3082 lei


Număr accesări
Astăzi:
15458
De la 07 Ianuarie 2003
71380729

Horoscop

  • 13 June 2007, 23:00
Berbec – V-aţi impus un ritm prea alert şi, nu v-ar strica mai multă răbdare. Feriţi-vă de consumul exagerat de cafea şi tutun, fiindcă forma fizică nu e dintre cele mai bune.

Taur – Sunteţi apreciat pentru seriozitatea şi amabilitatea de care daţi dovadă. Aveţi farmec, iar partenerul vă înconjoară cu dragostea lui. Schimbările sunt de bun augur.

Gemeni – O întâlnire cu o persoană influentă vă va aduce avantaje nesperate. Fiţi mai optimist şi profitaţi de calităţile dvs.! Resimţiţi o oboseală puternică.

Rac – Un prieten căruia i-aţi împrumutat o sumă de bani vă amână şi vă produce unele încurcături. Cineva vă presează şi încearcă să vă convingă să luaţi o anumită atitudine.

Leu – Fiţi mai tolerant cu cei din jurul dvs. şi nu mai emiteţi pretenţii absurde. Vă deranjează o persoană din anturaj şi este posibil să îi creaţi unele neajunsuri.

Fecioară – Aşteptaţi-vă ca prietenii să vă roage să îi ajutaţi cu ceva sume de bani. Le-aţi putea fi de folos şi dacă i-aţi pune în legătură cu anumite persoane „sus-puse”.

Balanţă – Este o zi importantă pentru natura informaţiilor pe care le primiţi. Mesajele vă sugerează flexibilitate în situaţii incomode şi în dialogul cu persoane influente.

Scorpion – S-au adunat foarte multe priorităţi, dar proiectele intelectuale nu pot fi amânate sub nici o formă. De rezolvarea lor depind alte investiţii şi schimbări în familia dvs.

Săgetător – Psihicul robust vă susţine în tot felul de activităţi practice. Pentru a nu avea probleme acasă şi la serviciu, este firesc să ajungeţi la un consens cu rudele şi colegii.

Capricorn – Agitaţie în anturajul dvs.! Fiecare are convingerea că merită mai multă atenţie, că reuşitele sale nu sunt apreciate la justa lor valoare. Rămâneţi obiectiv!

Vărsător – Vă nemulţumesc veştile primite prin intermediari. Şi situaţiile problematice vă întâmpină de-a lungul zilei. Conjunctura poate deveni o ocazie de a crea ceva nou.

Peşti – Consideraţi că aveţi dreptul să vă odihniţi după o săptămână încărcată. Sunteţi mai încrezător în viitor şi ceva mai liniştit în legătură cu unele probleme care vă frământau.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Mediul de afaceri botoşănean sensibilizat asupra implementării Directivelor UE
Primarul Flutur a prins gustul înfrăţirilor
Prefectul se crede strâns la mână
Dreptatea este de partea prefectului Roman
Spitalele botoşănene au planuri de buget nerealiste
Program de permanenţă pentru grădiniţe
Canadianului Vania Atudorei i-a plăcut la Penitenciarul Botoşani
Ofiţeri de poliţie din patru judeţe reuniţi la Botoşani
Ziua donatorului de sânge marcată la Botoşani
Accident produs de un şofer beat
Consilii locale în pragul colapsului financiar
La Dorohoi, prefectul a ţinut audienţe în casă nouă
Ţărăniştii îl laudă pe Ţâbuleac pentru o iniţiativă aparent populistă
Ciuştea la mălai visează, iar spitalele la belşug
Comentariu la comentarii (CXXI)
(Ioan Rotundu)
Saramură de biban
Prima dată… după care tăcere totală
Citate din creaţiile autorilor spanioli
Diverse oferte, pentru diverse nevoi
Directorul BCR a dat lovitura vieţii sale
Răutatea din noi uneori este de nestăvilit
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă