Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi:
14324
De la 07 Ianuarie 2003
74872871

Horoscop

  • 26 September 2007, 23:00
Berbec – Nu trebuie să vă faceţi planuri pentru banii pe care-i veţi câştiga, căci, până la urmă, vor trebui cheltuiţi într-un mod în care nu vă aşteptaţi.

Taur – Nu vă faceţi iluzii, nu veţi reuşi să demaraţi nimic din ce v-aţi propus. Cel mai înţelept lucru ar fi să amânaţi activităţile propuse pentru o altă zi.

Gemeni – Din discuţiile cu prietenii aflaţi tot felul de lucruri interesante. Orice informaţie care vă parvine trebuie verificată înainte de a fi folosită.

Rac – Oriunde vă veţi duce vi se vor face complimente şi veţi găsi oameni care vă simpatizează. Comunicarea cu persoana iubită vă va ajuta în toate direcţiile.

Leu – Dacă nu sunteţi atent, puteţi suferi unele pierderi. O discuţie într-un loc de antren şi veselie îşi are farmecul ei. Scăpaţi dintr-o situaţie neplăcută cu bine.

Fecioară – Dacă vă asociaţi cu cine trebuie, rezultatele vor fi mult mai bune. Vă folosiţi la maximum inteligenţa şi farmecul personal pentru a obţine ce doriţi.

Balanţă – Foarte multă agitaţie în cercul intimilor dvs. Discuţiile pe teme esenţiale se derulează în mare viteză. Fiţi prevăzători dacă vă schimbaţi serviciul!

Scorpion – Spre deosebire de mulţi dintre colegii dvs. sunteţi un coleg excelent, mai mult chiar, un soi liant al echipei din care faceţi parte. Reuşiţi să aplanaţi nişte conflicte.

Săgetător – Veţi suporta ceva mai greu o glumă proastă din partea cuiva de la serviciu. Mai târziu, îşi dă seama că a greşit şi va încerca să mai repare ce se mai poate repara.

Capricorn – Se pare că cei dragi vor să arate tuturor şi, în special dvs., cât sunt de capabili şi talentaţi. Acordaţi-le toată atenţia, pentru că de aceasta depinde armonia din cămin.

Vărsător – Se recomandă ca majoritatea admiratorilor să fie ţinuţi la distanţă. Drept rezultat, ei vor fi gata să facă orice ca să vă smulgă măcar un zâmbet. Sau aproape orice.

Peşti – Tot ce veţi spune poate fi folosit împotriva dvs. Răuvoitorii vor fi azi extrem de virulenţi. Străduiţi-vă să nu spuneţi nimic, chiar dacă veţi fi provocat.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Termica şi E.ON, cele mai reclamate de botoşăneni
Ţâbuleac semnalează ministrului David neregularităţile de la Botoşani
Au început pregătirile pentru europarlamentare
„Zilele George Enescu” reaprind flacăra geniului enescian
Instrumente noi pentru filarmoniştii botoşăneni
Program TELE'M Botoşani, joi, 27 septembrie
Prefectul Sorescu se consideră un tehnocrat
Noi licitaţii pentru reabilitarea a două şcoli botoşănene
Conducerea ASP mai vrea bani de la minister
Prefectul în faţa primului Colegiu Prefectural
Directorul Munteanu se bucură de prezumţia de nevinovăţie
Merg şase kilomentri pe jos pentru a ajunge la şcoală
Peste o mie de locuri de muncă pentru absolvenţi
Ţiprigan se crede buricul învăţământului botoşănean
Vrea un CV, ca să vă angajeze
Anunţ important
Zootehnia de-a lungul timpului
Cristi Hogas a păşit cu dreptul!
Profesori notaţi cu 3,20 titularizaţi la catedră
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă