Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Sport
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Religie
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
5010
De la 07 Ianuarie 2003
68871652

Horoscop

  • 31 March 2008, 23:00
Berbec – Problema dvs. majoră va fi timpul! Vă solicită mult şi cariera şi familia, iar dvs. sunteţi nevoit să găsiţi timp pentru amândouă. Şi ziua nu are decât 24 de ore…

Taur – Apar provocări sub aspectul vieţii afective. Este o discrepanţă între ceea ce aveţi la propriu şi ceea ce visaţi, iar asta vă dă o stare de nemulţumire. Veţi uimi pe cei apropiaţi.

Gemeni – Este o zi cu un start excelent, sunteţi plin de entuziasm, iar intuiţia merge la ţintă. Primiţi aplauze, laude sau cadouri neaşteptate. Va trebui să faceţi ceva reparaţii prin casă.

Rac – Distracţia a fost în floare, avantajele materiale nu v-au ocolit, aşa că puţină modestie nu vă strică. Mai ales că va fi un moment când veţi avea nevoie de unii cunoscuţi.

Leu – Aveţi multe probleme pe cap sau aşa vi se pare. Nu acuzaţi pe nimeni, nu faceţi scenarii improvizate. Peste câteva zile o să vedeţi într-o altă perspectivă situaţia de acum.

Fecioară – Pot apărea nişte probleme digestive uşoare, dar cu un scurt regim dietetic problema se va rezolva rapid. Vor dispărea şi problemele pe care le aveţi cu somnul.

Balanţă – Păstraţi-vă buna dispoziţie. Nu lăsaţi ca starea afectivă să vă controleze norocul. Nu vă împăcaţi cu surprizele de nici un fel, deşi de aici va veni partea bună a lucrurilor.

Scorpion – Trebuie să vă asumaţi unele riscuri sub aspect afectiv, dacă vreţi să vă împliniţi un vis. Apoi, vor veni alte realizări. Poate auziţi de unele câştiguri ce vă privesc şi pe dvs.

Săgetător – O zi ce pare greu de depăşit dacă nu sunteţi răbdători şi flexibili în înţelegerea conjuncturii. Nu este momentul să forţaţi nota. La muncă apare o oportunitate de avansare.

Capricorn – Probabil va trebui să aduceţi o serie de modificări în organizarea vieţii dvs. Chiar dacă acum vă deranjează situaţia, nu intraţi în panică. Aceste schimbări au efecte pozitive.

Vărsător – Tocmai când aţi reuşit să economisiţi ceva bani, o cheltuială neprevăzută vă dă peste cap bugetul. Dacă intenţionaţi să faceţi vreo investiţie mai bine amânaţi.

Peşti – În relaţia afectivă domină armonia, dar pe partenerul de lângă dvs. pare că îl frământă ceva. Discutaţi deschis cu el. Nemulţumirile mărunte ar putea deveni frustrări majore.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Preşedintele PSD n-a pregetat să-i dea peste nas „portocaliului” Ţâbuleac
Pensionarii l-au luat, ieri, cu asalt pe prefect
La Vorniceni, preotul promovează în biserică politica unui anume partid
Alinare pentru pensionarii rămaşi fără bilete de tratament
Obştea Dracşani se luptă cu prefectul şi, împreună, cu morile de vânt
Marea „Debarasare”
Finanţare pentru Biserica Armeană
Termica reduce pierderile
Incendiu la Şendriceni
Sergiu Ocneanu – cel mai tânăr candidat român din Italia
O româncă pe listele dreptei la Brescia
Românii discriminaţi la alegerile locale din Italia
Nordul Bucovinei: Martirii români pomeniţi la Fântâna Albă
Provocări ruseşti înainte de summitul NATO de la Bucureşti
Premianţii Cupei Jandarmeriei la fotbal
Noroc de poliţist
Vă poate face patron peste noapte
Comentariul comentariilor (LXXXVIII)
(Ioan Rotundu)
Pâinea liberală a lui Ţurcanu bate social-democraţia din Manoleasa
liberalii de la Mediu au pregătit un atac asupra social-democraţiei din Ripiceni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă