Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
18457
De la 07 Ianuarie 2003
95332988

Horoscop

  • 18 September 2006, 23:00
Berbec – Aveţi câte ceva de făcut prin casă. Gândiţi totul clar, faceţi planuri şi nu lăsaţi nimic la voia întâmplării, dar partenerul va fi plin de surprize enervante. Primiţi bani.

Taur – Astăzi vă simţiţi iubiţi de toată lumea. Aveţi o stare de spirit excelentă şi simţiţi nevoia să fiţi răsfăţaţi. În dragoste, sunteţi foarte mulţumiţi sufleteşte.

Gemeni – Vă tentează să riscaţi o sumă importantă de bani, dar nu ar trebui să luaţi decizii fără să discutaţi în prealabil cu partenerul. Vă simţiţi cam obosiţi.

Rac – Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus şi să nu aveţi chef de vorbă. Riscaţi să vă izolaţi! Persoana iubită vă înţelege şi să ajută să vă rezolvaţi problemele.

Leu – Amânaţi afacerile programate pentru azi, pentru că s-ar putea să nu vă reuşească. Există riscul să pierdeţi o sumă importantă. Acordaţi atenţie relaţiilor sentimentale!

Fecioară – Veţi face tot ce să stă în putinţă pentru a păstra armonia în cuplu şi pentru a vă mulţumi partenerul, dar o puteţi da în bară. Investiţi bani şi timp pentru imaginea publică.

Balanţă – Naivitatea dvs. iese în evidenţă şi azi. Aveţi din nou încredere în promisiunile celor pentru care lucraţi şi foarte curând veţi fi dezamăgit. Deocamdată visaţi liniştit!

Scorpion – Ameninţările ce sunt proferate la adresa dvs. nu vă intimidează, dar poate apărea o dilemă. Pentru moment renunţaţi la intervenţiile critice şi analizaţi-vă propriile interese.

Săgetător – Întârziaţi la o întâlnire importantă, pentru că aţi înţeles greşit ora şi apoi aşteptaţi răbdător. Încurcăturile se ţine lanţ, dar totul se termină cu bine datorită farmecului dvs.

Capricorn – Realizările pe plan profesional nu se vor lăsa mult aşteptate, aducându-vă câştiguri materiale. Însă relaţia cu şefii dvs. nu e prea bună şi trebuie să acceptaţi un compromis.

Vărsător – Vă aflaţi într-o dispoziţie foarte bună şi vă sfătuim să profitaţi de aceste momente. Entuziasmul pe care îl aveţi se datorează în mare măsură situaţiei financiare.

Peşti – Viaţa este frumoasă. Este concluzia la care ajungeţi în urma unui mesaj discret. Nu mai contează problemele ce urmează, nici rivalii care zburdă în jurul dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Diversiune liberal-portocalie, sau cacealma de doi bani
Campanie caritabilă iniţiată de CJAS
Pactul teritorial va fi semnat astăzi
Minori la furat scaune
Au fost prinşi jefuitorii solistei de muzică populară
Şi-a incendiat propria gospodărie
Manuale date cu ţârâita şi împrumut
Înfrăţire cu o şcoală din Canada, aprobată de cei din Québec
Deputatul Câmpanu strâmbă din nas la acţiunea celor din Sănătate
Tablou sinistru într-o comună la un pas de UE
Demiterile de la MApN dau bătăi de cap autorităţilor din Botoşani
Liberalul Câmpanu are memorie selectivă
Eficienţă dovedită de statisticile Serviciului de Permise Conducere
Castraveţi umpluţi cu carne
Conţac a refuzat să se întâlnească cu participanţii la mitingul de ieri
Combaterea exploatarii prin muncă pusă în discuţie la Protecţia Copilului
Examen studenţesc din zilele noastre
Anunţ angajare la Primăria Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă