Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15923
De la 07 Ianuarie 2003
122875990

Horoscop

  • 7 June 2007, 23:00
Berbec – Nu prea vă aflaţi în apele dvs. Este, poate, momentul în care veţi conştientiza că nimic nu este sigur, atâta timp cât nu există certitudini.

Taur – Se pare că totul va merge bine, mai ales acasă, unde nu prea vă aşteptaţi ca lucrurile să ia o întorsătură atât de favorabilă. Nici cu banii nu staţi foarte rău.

Gemeni – Sunteţi copleşit de muncă. Organizaţi-vă şi încercaţi să stabiliţi o listă de priorităţi, căci doar aşa veţi reuşi să faceţi faţă tuturor responsabilităţilor.

Rac – Astrele vă sfătuiesc ca astăzi să fiţi deosebit de discreţi în legătură cu ceea ce v-aţi propus, căci anumite persoane vă pot fura acum multe dintre idei.

Leu – Dacă vi se propune o colaborare, nu ezitaţi. Aveţi toate şansele să câştigaţi bine. Astăzi luaţi decizia să încheiaţi o tranzacţie. În curând se va dovedi că aţi fost inspirat.

Fecioară – Se pare că, având un dram de noroc, reuşiţi să ieşiţi din impasul financiar în care vă găsiţi. Nu refuzaţi sfaturile primite şi evitaţi speculaţiile pe viitor.

Balanţă – Sunteţi comunicativ şi convingător şi reuşiţi să aplanaţi un conflict apărut în cercul dvs. de prieteni. E posibil să obţineţi un câştig frumos dintr-o activitate comercială.

Scorpion – În prima parte a zilei sunteţi foarte emotiv şi este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare. Încercaţi să vă ordonaţi! Sunteţi invitat la o petrecere.

Săgetător – În cursul dimineţii s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor neplăceri pe plan sentimental. Totul se rezolvă cu ajutorul unui prieten.

Capricorn – Aveţi şanse mari să găsiţi un nou loc de muncă, aşa cum vă doriţi. Farmecul personal vă ajută să rezolvaţi unele probleme pe cale diplomatică.

Vărsător – Aveţi de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar colegii nu se grăbesc să vă ajute. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să faceţi afirmaţii regretabile.

Peşti – S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Descoperiţi noi oportunităţi de afaceri. Profitaţi de şansele care vi se oferă, dar feriţi-vă de speculaţii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Conţac deplânge banii risipiţi de guvern pe botoşăneni
Preşedintele CJ zice că are o tolbă doldora în realizări
Amenzi usturătoare pentru tăierilor ilegale de copaci
Canadienii vor să colaboreze cu Filarmonica de Stat din Botoşani
Canadienii n-au venit cu mâna goală, ne-au adus flori
Semiramida ne oferă intenţii, noi am vrea fapte
Botoşanii, intraţi în istoria relaţiilor cu oraşele canadiene
În privinţa propunerilor trăsnite, Egner insistă
„Mesajul meu antidrog” şi-a desemnat câştigătorii
Noi drepturi salariale câştigate de profesori, dar prin judecată
Sancţiuni pentru munca la negru
Cercetat pentru profanare de morminte
Ucis de alcool
Membri de sindicat la luat, dar nu şi la dat
O nouă şansă de a obţine fonduri pentru autorităţile locale
Citate din literatura spaniolă
Fetiţe pentru Bucureşti
Gusturile secretarei
Comentariu la comentarii (CXVI)
(Ioan Rotundu)
A fost coborât în întunericul eternităţii
Comunicat de presă
Anunţuri
Comunicat de presă E.ON
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog