Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
21802
De la 07 Ianuarie 2003
79943529

Horoscop

  • 26 June 2007, 23:00
Berbec – Este ziua gesturilor exagerate şi a declaraţiilor lipsite de diplomaţie. Vorbiţi mai mult decât trebui şi daţi la iveală secrete ale celor dragi, fără să vă gândiţi la consecinţe.

Taur – Apar unele situaţii aproape ridicole, pe care nu ştiţi cum să le evaluaţi, mai ales dacă familia dvs. nu vă sprijină. Neînţelegeri cu cei tineri şi comunicare dificilă.

Gemeni – Cel mai bine ar fi să staţi acasă şi să vă ocupaţi de o lectură O realizare vă va bucura în mod deosebit. Căutaţi pe cineva cu care să discutaţi unele evenimente.

Rac – În ciuda senzaţiei că totul este greu, aveţi abilitatea care vă permite să vă puneţi ideile în aplicare şi să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Veţi întâmpina unele dificultăţi.

Leu – Din pricina unor datorii se iscă discuţii în familie şi ar fi cazul să faceţi ceva pentru a atenua conflictul. V-aţi făcut multe planuri şi nu reuşiţi să le puneţi în practică.

Fecioară – Sunteţi obosit fără a avea un motiv anume. Aţi dori să faceţi ceva mai deosebit, dar probleme neprevăzute nu vă dau timp nici să respiraţi. Totul se rezolvă cu răbdare.

Balanţă – Cineva din anturaj vă enervează şi nu prea reuşiţi să vă descotorosiţi de el, ceea ce vă înfurie şi mai tare. Nu puneţi la suflet un mic eşec, mergeţi mai departe!

Scorpion – Se profilează un drum lung pe care nu-l aveţi în plan şi de care nu aveţi nici un chef. Atenţie, căci personalitatea dvs. vă poate aduce necazuri care vă vor stresa.

Săgetător – Unele probleme personale se accentuează. Este posibil să se işte nişte discuţii în casă, discuţii pe care nu le veţi putea aplana decât cu o renunţare definitivă din partea dvs.

Capricorn – La locul de muncă vă veţi afla în mijlocul unor evenimente care au mai puţin de-a face cu profilul profesional, ci mai degrabă cu relaţiile dintre colegi.

Vărsător – Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de cuplu deoarece la nervi reuşiţi să spuneţi cuvinte grele, după care vă pare rău, dar s-ar putea să fie prea târziu.

Peşti – Aspectul financiar este unul liniştit în sensul că nu se întrevăd modificări majore ale bugetului, indiferent de sensul acestuia. Nu veţi avea cheltuieli suplimentare.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Vânzătorii şmecheri pot înşela şi folosind cântare electronice
Poliţiştii rutieri ţipă, pentru că le scade şpaga
CJ vrea să sprijine poliţiile comunitare
Ziua Drapelului marcată la Botoşani
Flutur ameninţă Apa Grup că nu va plăti factura pentru apa meteorică
Codruţa Bararu, o nouă speranţă a muzicii uşoare dată de Botoşani
Primarul nu renunţă la Festivalului verii
Se aşteaptă undă verde pentru finalizarea Sălii Polivalente
Societatea Allianz Ţiriac Asigurări este acuzată că-şi ţepuieşte clienţii
Mijlocul de educaţie a celor care aruncă gunoiul anapoda
Instruire făcută sub presiunea timpului
Romii aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă
Ziua internaţională de luptă cu drogurile, marcată la Botoşani
Note mari la prima probă de BAC
Ziua când penitenciarul îşi deschide porţile
Dragoste violentă
Întâmplare adevărată la Popasul Cucorăni
Supărarea preotului
Citate şi cugetări din scrierile autorilor americani
Căutăm colaboratori!
Program TELE’M, miercuri, 27 iunie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă