Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25437
De la 07 Ianuarie 2003
118471436

Horoscop

  • 12 December 2007, 23:00
Berbec – E foarte posibil să primiţi un cadou: un obiect de decor sau de podoabă. Veţi fi pus să daţi o mână de ajutor unei persoane aflate în suferinţă. Ideile vă sunt cam nerealiste.

Taur – Popularitatea dvs. este la limită maximă; aţi putea profita pentru a vă putea face cât mai multe relaţii. Cineva de la drum vă va face o surpriză.

Gemeni – Nu încercaţi să întreprindeţi nimic deoarece sunteţi uşor bulversat şi aţi încurca rău lucrurile. Ascultaţi sfaturile celorlalţi.

Rac – Dacă aţi fi mai obiectiv, aţi vedea că nemulţumirile dvs. nu sunt justificate şi nu este cazul să încercaţi o schimbare de mai mari dimensiuni.

Leu – Mai aveţi nevoie de puţină răbdare. Pe umerii dvs. stau probleme ce încă nu s-au rezolvat onorabil. Şi sănătatea dvs. este fragilă. Atenţie la eforturile suplimentare.

Fecioară – Cineva din anturaj se pare că nu vă vrea binele. Încercaţi să vă feriţi de respectiva persoană, deoarece nu vă inspiră deloc încredere.

Balanţă – Partenerului dvs. s-ar putea să nu îi convină prea tare dorinţa de independenţă pe care o afişaţi şi să vă aducă unele reproşuri.

Scorpion – Dragostea va fi prima astăzi în faţa celorlalte aspecte ale vieţii. Ar fi bine să vă dedicaţi timpul liber numai persoanei iubite. Cei singuri au o mare şansă de a-ţi întâlni jumătatea.

Săgetător – În casă sunteţi mult prea autoritari şi doriţi ca membrii familiei să facă doar cum spuneţi dvs. La serviciu vă ocupaţi de lucruri mărunte, dar deosebit de obositoare.

Capricorn – O problemă de serviciu vă poate ţine încordat toată ziua. Poate apărea şi o ofertă incitantă legată de bani şi e posibil să vă bulverseze şi mai mult.

Vărsător – Doriţi să fiţi perfecţionişti, sunteţi prea exigenţi, dar asta nu vă face rău, nici dvs. şi nici celor care vă înconjoară. Veţi fi pentru sinceritate şi corectitudine.

Peşti – Dimineaţa sunteţi foarte sensibil şi nu vă convine nimic. Încercaţi să depăşiţi cât mai repede această stare pentru că vă poate afecta relaţiile cu ceilalţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Axinte aşteaptă să fructifice brazii confiscaţi
Acumulările de apă sunt pregătite pentru iarnă
N-are logică. Ba are…!
Ioan Rotundu
APM s-a dotat cu un aparat de măsurare a radioactivităţii
Vor verifica legalitatea comercializării brazilor
Nouă campanie de recrutări în Armată
Comentariul comentariilor (X)
(Ioan Rotundu)
CJ îşi rectifică bugetul
Liberalii vor să-i scoată pe Cilinschi şi Ivănescu din CJ
Penegiştii au trecut la represalii
Laval vine cu o nouă propunere pentru Botoşani
Urban Serv scăldat în lumină
Cei mai buni sportivi botoşăneni au fost premiaţi
Camelia Sucu, femeia cu cei mai mulţi bani din bussinesul românesc
Cristian Tabără spune povestea ceangăilor
Curiozitatea recepţionerului
Vă propune un troc
Sindicaliştii au pichetat Prefectura şi s-au ciorovăit pe îndelete
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă