Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5756
De la 07 Ianuarie 2003
123768972

Horoscop

  • 20 January 2008, 23:00
Berbec – Cei din jur se pot bizui pe dvs., deşi suportaţi cu greu contrazicerile şi nu vă plac sfaturile. Curiozitatea dvs. s-ar putea să vă aducă unele neplăceri spre seară.

Taur – E drept că toţi cei dragi merită câte o atenţie, dar evitaţi excesele, chiar şi atunci când este vorba de propria persoană. Acţionând cu luciditate veţi reuşi să mai plătiţi din datorii.

Gemeni – Nu mulţi înţeleg ce se petrece în sufletul dvs. şi de aceea păreţi încrezut şi inabordabili. V-aţi pus mari speranţe într-o promisiune a cuiva care însă nu prea pare să se ţină de cuvânt.

Rac – Din punct de vedere sentimental, vă simţiţi blocaţi şi uşor nemulţumiţi. Simţiţi că persoana iubită nu vă înţelege. Un prieten are un necaz şi doreşte să discute cu dvs.

Leu – Şefii se gândesc la o promovare sau la o primă. În orice caz, este vorba de o sumă suplimentară de bani. Vă simţiţi bine, însă cineva va încerca să vă strice buna dispoziţie.

Fecioară – Tentaţiile sunt mari, dar nu le daţi curs decât celor bune. Acasă vă ocupaţi de probleme practice. Daţi curs presimţirilor. Vă întâlniţi cu un prieten venit de departe.

Balanţă – Dacă aşteptaţi din partea persoanei iubite dovezi ale dragostei, veţi fi plăcut surprins de ea. Mizaţi pe noroc şi nu vă suprasolicitaţi fizic. Financiar, staţi chiar foarte bine.

Scorpion – Dacă stârniţi invidii sau discuţii prelungite la serviciu veţi avea numai de pierdut. Ar fi bine să vă folosiţi de farmecul personal şi de popularitate.

Săgetător – Nu este cazul să vă ocupaţi astăzi de speculaţii financiare, chiar dacă aparenţele sunt în favoarea dvs. Mai bine sunteţi atent la tot ce se întâmplă în jurul dvs.

Capricorn – Aveţi o agendă extrem de încărcată însă nu trebuie să vă lăsaţi copleşiţi. Astfel, cel mai bine ar fi să vă urmaţi propriile instincte şi să nu luaţi seamă răutăţile altora.

Vărsător – În cursul dimineţii s-ar putea să fiţi indispus. După-amiază sunteţi decis să faceţi modificări în cămin. Membrii familiei vă susţin ideile şi vă ajută.

Peşti – Casa şi familia sunt prioritatea nr. 1 ziua aceasta. Aţi devenit prea statici în relaţia de suflet. N-ar strica să aveţi mai multă iniţiativă. Nu încercaţi să reînviaţi trecutul.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Aparenţe îmşelătoare
Ioan Rotundu
Românul şi topurile
Comentariul comentariilor (XXIX)
(Ioan Rotundu)
Chirilă ar trebui să ştie că minciuna n-a avut niciodată picioare lungi
Planuri mari pentru Spitalul Judeţean
Centre comerciale amendate de către Garda de Mediu
Mobilier nou pentru spitale
Cu ochii pe evazionişti
Drăguş pregăteşte terenul pentru o eventuală guvernare PD-L
Păzea, vin miniştrii!
Democrat-liberalii construiesc de zor
Jubileu pentru Liceul de artă „Ştefan Luchian”
Se impune un nou demers de suspendare a preşedintelui Băsescu
Pregătiri de reabilitare a stadionului municipal
Angajează numai persoane serioase
Salată de iarnă cu vitamine
Adevăr către soţie… condimentat cu pudră de talc
Sute de posedaţi şi schizofreni, liberi pe străzi
„Şacalul alb” este botoşănean
usturoiul a fost leacul tămăduitor al botoşăneanului
Loialitatea faţă de un partener repudiat în întreaga lume (II)
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog