Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Aniversări
Comentarii
Publicitate
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
5193
De la 07 Ianuarie 2003
79815035

Horoscop

  • 2 March 2008, 23:00
Berbec – Astrele vă vor ajuta astăzi în tot ce ţine de călătorii, fie ele lungi sau scurte, de studii, incluzând şi examene de orice fel şi în demersuri legale, de orice gen ar fi ele.

Taur – Intuiţia vă va ajuta să scăpaţi astăzi dintr-o situaţie destul de neplăcută şi aparent fără ieşire, generată fie de invidia colegilor, fie de gelozia partenerului dvs.

Gemeni – Ar fin bine să vă odihniţi, pentru că altfel nu veţi mai fi în stare să faceţi nimic. Cineva cu care nu de mult v-aţi contrazis sfârşeşte prin a vă da dreptate.

Rac – Intervin unele dificultăţi de comunicare cu partenerul, de aceea vă veţi comporta cam distrat. Dar asta nu va dura prea mult, căci spre sfârşitul zilei veţi da uitării diferendele.

Leu – La muncă lucrurile sunt încurcate, aşa că mai bine negociaţi. Cuplurile pot face mici compromisuri, iar cei singuri pot câştiga teren în stabilirea unei noi relaţii.

Fecioară – Căutaţi să nu veniţi acasă cu stresul de la serviciu, relaţiile de familie putând suferi acum. Evitaţi să acţionaţi pătimaş, a fi un bun ascultător e politica cea mai profitabilă.

Balanţă – Ţineţi-vă deoparte de discuţiile prea intime. Încă alergaţi după un job sau alte venituri. Speranţele vor apărea, dar schimbarea este stresantă.

Scorpion – Unele resentimente vă determină să reluaţi mai vechi prietenii. Este un act de curaj şi de înfrângere a orgoliilor, dar merită să faceţi dvs. primul pas.

Săgetător – În această zi aţi putea descoperi că nu depindeţi de ceilalţi mai mult decât aţi fi crezut. Sentimental se prevăd evenimente importante sau nevoia unei schimbări.

Capricorn – Astăzi puteţi beneficia de anumite sume de bani, numai dacă veţi dovedi insistenţă, chiar cu riscul că puteţi deveni agasant. Reluaţi o afacere mai veche, la care aţi renunţat temporar. Acum, că sunteţi pe cale să vă recăpătaţi buna dispoziţie, aţi putea să vă întâlniţi mai des cu anumiţi prieteni.

Vărsător – Sentimentele vă copleşesc, dar nu ştiţi prea bine cum să le exprimaţi. Partenerul vă pregăteşte un cadou – surpriză, aşa că aveţi grijă să-i răsplătiţi eforturile.

Peşti – Veţi asista fără voie la o discuţie aprinsă între prieteni şi ideal ar fi să evitaţi cu eleganţă diplomatică orice amestec în această dispută, căci veţi fi prost tratat.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Telenovelă politică în patru acte
Florin Ţurcanu versus Florin Ghiorghiţă
Osanale pentru preamărirea unui intrus în sutană
(Cârcotaşul)
O bijuterie arhitectonică ajunsă ruină şi cu ajutorul Bisericii
Primarul Flutur se bazează pe votul preşedintelui CJ Botoşani, la ADR
Democraţia are şi imperfecţiuni
Ioan Rotunhdu
Cu experienţa unei societăţi falimentate, Niţură dă lecţii de management
Balul Gospodarului la Tudora
Comentariul comentariilor (LXIV
(Ioan Rotundu)
Elevi cu note scăzute la purtare
Mii de taloane întoarse la CJAS
O aberaţie în interpretarea legii îi afectează grav pe unii profesori
16 şcoli vor fi racordate la Termica
Bolnavii de la psihiatrie au marcat prima zi de primăvară
Onişa prevede Apocalipsa în Botoşani
Liberalul Ciobanu acuză CJ-ul de un blocaj politic
Florin Calinescu este Presedinte la Pro Tv
Sinceritate de un anume fel
Urare Termica
Felicitare PNL
DJT vă oferă o vacanţă ieftină şi de vis
Vinde un telefon mişto
Program TELE’M Botoşani, luni, 3 martie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă