Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
29517
De la 07 Ianuarie 2003
95265043

Horoscop

  • 11 March 2008, 23:00
Berbec – Nu se poate spune că vă merge rău, dar lucrurile nu ies chiar aşa cum vă doriţi. Dacă aveţi deja un partener, încercaţi să nu îi daţi motiv de reproş.

Taur – Este normal să vă enervaţi atunci când sunteţi judecat greşit şi vi se atribuie erori de care nu sunteţi vinovat. Nu e normal să vă răzbunaţi pe cei care nu au nici o vină.

Gemeni – Cu toate că nu vă puteţi pune în practică propriile decizii, nu vă supăraţi şi încercaţi să vă convingeţi colaboratorii că răbdarea vă caracterizează. Alcătuiţi o intrigă desăvârşită.

Rac – Cu toate că vă simţiţi bine acasă, în mijlocul familiei, astăzi nu sunteţi în apele dvs. Dacă se iveşte prilejul unei călătorii veţi fi de-a dreptul fericit.

Leu – Găsiţi soluţii pentru toată lumea, mai puţin pentru cei care fac parte din familie. Oferiţi persoanei iubite mai multă înţelegere şi veţi fi poate mai fericit şi mai liniştit.

Fecioară – Anumite iniţiative au fost de bun augur, dar mai aveţi de luptat cu unele prejudecăţi. O întâlnire cu un prieten bun vă emoţionează şi vă ridică moralul.

Balanţă – Sunteţi o prezenţă tonică şi agreabilă, căutaţi armonia şi conferiţi distracţiilor consistenţă. Spre sfârşitul zilei o persoană de sex opus vă face ochi dulci.

Scorpion – Sunteţi indispus din cauza lipsei de atenţie din partea sexului opus. Atmosfera din familie vă readuce buna dispoziţie şi veţi concluziona că partenerul e cel mai minunat om.

Săgetător – Sunteţi mult prea exigent cu cei din jur. Din cauză că sunteţi foarte ocupat la serviciu, nu mai aveţi timp şi energie pentru treburile casnice.

Capricorn – Ziua deciziilor hotărâtoare. Nu vă temeţi de schimbări. Nu puneţi pe primul plan nevoile colectivului, ci avantajele personale şi rupeţi-vă de trecut.

Vărsător – Se acutizează problema alegerii. Dintr-o mulţime de activităţi va trebui să vă opriţi la una singură şi să o duceţi la bun sfârşit. Ascultaţi-vă intuiţia şi pe cei din jur.

Peşti – Încercaţi să nu faceţi declaraţii pe care e posibil să le regretaţi. Puteţi să vă răniţi partenerul dacă nu-i arătaţi cât de mult înseamnă el pentru dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Egner - un reformat politic afon la activitatea Filarmonicii
Îşi rotunjeşte veniturile cu săpăturile de salvare
instituţia a câştigat anul trecut 10.000 lei de la Mall veniturile nu stau în taxa de vizitare, un bilet costând doar 1 leu
Cuţul şchiop
Ioan Rotundu
Pentru că i-a pus la plată, reclamagii şi-au rărit rândurile
La toamnă vom avea drumuri judeţene modernizate
O nouă provocare pentru iubitorii de film
Comentariul comentariilor (LXXII)
(Ioan Rotundu)
E.ON Gaz ne ameţeşte de cap, dar ne ia banii
Un păcălit îşi ia concediu din cauza lui Jugaru
Adriana şi Silviu, un cuplu cu cântec
Termica somată de Apa Grup
Primăria Mihai Eminescu va fi acţionată în judecată
Pedepse colective pentru părinţi, de tip comunist, aplicate de şcoli
Proiect aproape de final
Condiţii de acordare a alocaţiei elevilor cu vârsta peste 18 ani
Primăriţa care se crede vedetă, vrea cenzură şi încalcă legea la greu
Schimb de bărbaţi
Program TELE’M Botoşani, miercuri, 12 martie
Carnet auto în condiţii avantajoase
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă