Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2428
De la 07 Ianuarie 2003
95237954

Horoscop

  • 17 September 2008, 23:00
Berbec – O serie de evenimente, mai mult sau mai puţin aşteptate, dar care se succed mult prea repede, vă fac să vă pierdeţi cu firea şi să greşiţi mai serios decât vi se întâmplă de obicei.

Taur – Supravegheaţi-vă sănătatea! se pot rezolva ca prin minune unele probleme. Discuţiile deschise şi momentele de relaxare fac bine. În viaţa afectivă evitaţi ideile preconcepute.

Gemeni – Foarte multe tentaţii se vor aduna în jurul dvs. Facilităţile apar în viaţa relaţională. Dar vigilenţa trebuie să fie ghidul dvs. ideal la capitolul finanţe.

Rac – Este bine să nu vă avântaţi şi să renunţaţi la o parte din ocupaţiile dvs. cotidiene. Starea de ameţeală se poate agrava, în cazul în care continuaţi să munciţi prea mult.

Leu – Va continua seria decepţiilor, dar nu sunteţi vinovat decât dvs. deoarece continuaţi să vă faceţi iluzii. Aşteptările dvs. sunt mari şi este normal ca nimeni să nu facă faţă.

Fecioară – Orice s-ar întâmpla, vă păstraţi tonusul şi optimismul. Este posibil să descoperiţi că nu dispuneţi de fonduri suficiente sau că persoana iubită este nemulţumită!

Balanţă – Vă va fi relativ uşor să vă convingeţi partenerul de viaţă să vă accepte programul, dar nu este cazul să exageraţi şi să încercaţi să îi impuneţi şi ritmul acţiunii… nu azi!

Scorpion – Deşi nu vă convine deloc acest lucru, veţi fi nevoit să arbitraţi un conflict între ceilalţi membrii ai familiei şi nu aveţi nici o şansă să vă eschivaţi şi nici să îi mulţumiţi pe toţi.

Săgetător – Dovediţi rigoare, impresionând pe toată lunea, dar oboseala vă cuprinde treptat şi veţi termina ziua lipsit de entuziasm şi nici persoana iubită nu vă scoate din această stare.

Capricorn – Dorinţele dvs. sunt bine echilibrate cu posibilităţile de realizare. Primiţi un cadou sau aveţi parte de o viaţă de cuplu bună. Surprize plăcute în societate!

Vărsător – Primiţi confidenţial nişte informaţii ce s-ar putea dovedi extrem de utile, dacă sunt adevărate şi tot ce mai aveţi de făcut, înainte de a acţiona ca atare, este să le verificaţi veridicitatea.

Peşti – Scăpaţi astăzi cu bine dintr-o situaţie destul de neplăcută şi simţiţi nevoia de a sărbători evenimentul într-un loc plin de antren şi veselie, ajungând acasă la o oră oarecum rezonabilă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ţurcanu a mai adus de la Guvern un purcoi de bani
Măcelarii s-au concurat la sânge în închirierea noilor boxe
Meşterii populari botoşăneni expun la Glodeni
Botoşănenii se simt bine şi viteji când sunt… beţi
Emoţii pentru cei care vor să devină vânători cu acte
Toamnă muzicală la Rapsozii Botoşanilor
Pro Democraţia ne va desluşi cum stă treaba cu uninominalul
Armata face noi angajări
Program Tele'M Botoşani joi, 18 septembrie
Comentariul comentariilor (CLXLIII)
(Ioan Rotundu)
Traseismul în politică
Petre Roman se înfruptă iarăşi din banii publici
Aurica Bojescu: respingem acest început de asimilare forţată prin şcoli
Troc mârşav PNL-PSD
Cea mai nouă fiţă: diamante din cenuşa celor decedaţi
800.000 euro din banii contribuabililor, risipiţi pe Mihaela Rădulescu
Lege pentru castrarea pedofililor
Cocoşul mămicii şi găinile tăticului
Majorarea pensiilor cere bani mulţi
Încă se mai fac verificări la subvenţiile pentru ovine şi bovine
Botoşăneni care au de plată mii de euro pentru spitalizări prin Europa
Se cam strânge şurubul cu pensionarea anticipată
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă