Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
19341
De la 07 Ianuarie 2003
79711015

Horoscop

  • 10 May 2007, 23:00
Berbec – Viaţa sentimentală este în prim plan şi, în consecinţă, ţineţi cont de sugestiile partenerului. Primiţi o veste bună în legătură cu o problemă de bani.

Taur – Apar unele schimbări în viaţa dvs, iar presiunile nu vor lipsi. Energia este în scădere, de aceea ar fi bine să vă odihniţi şi să petreceţi mai mult timp în aer liber.

Gemeni – Aveţi o atitudine sfidătoare şi ar fi momentul să renunţaţi, nu de alta, dar unii prieteni s-au cam săturat de nazurile dvs.

Rac – Bănuiţi pe cineva din anturaj că vă vrea răul şi vă feriţi mereu de respectiva persoană deoarece nu prea vă inspiră deloc încredere. Nu uitaţi însă că aparenţele înşeală uneori.

Leu – Vă veţi simţi mai bine, mai relaxat în relaţia cu partenerul. Comunicarea cu acesta va evolua armonios şi veţi putea dezbate pe larg proiecte de interes comun.

Fecioară – Apar griji în plus din pricina unor neînţelegeri cu persoana iubită, care nu este de acord cu ceea ce doriţi să faceţi. Seara, discuţii mai calme.

Balanţă – Sunteţi ajutat pe neaşteptate de persoane cu care consideraţi că nu aveţi nimic în comun. Profitaţi de ocaziile ce se ivesc şi rezolvaţi achitarea datoriilor mai mari.

Scorpion – Sunteţi în criză de timp. Nu mai aveţi cum să rezolvaţi încurcăturile diverse în care v-aţi băgat, fără să ţineţi seama de sfaturile rudelor şi prietenilor apropiaţi.

Săgetător – Interveniţi în forţă, dând sfaturi sau chiar făcând observaţii critice, în viaţa celor din jur, mai ales în ceea ce priveşte aspectul acestora. Aveţi dreptate, dar sunteţi prea dur.

Capricorn – Nu vă mai pasă de ameninţări, deoarece aţi descoperit că aveţi şi alte surse mult mai stabile de câştigare a mijloacelor de subzistenţă. Le daţi o lecţie celor care v-au terorizat.

Vărsător – Cu toate că sentimentele dvs. s-au schimbat, nu renunţaţi la persoana cu care convieţuiţi din motive pur umane şi poate din obişnuinţă. Consideraţi că timpul va rezolva totul.

Peşti – Aţi făcut investiţii pe termen lung ce v-au golit buzunarele şi care s-au dovedit ineficiente. Apelaţi la prieteni, dar şi aceştia trec acum printr-o perioadă foarte grea.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Primarul din Dobârceni se simte ameninţat
Turul ciclismului se confruntă cu problemele de infrastructură
Noi tarife pentru înmatriculări
Miniştri în drum spre Botoşani
Se întrevăd speranţe pentru reţeaua VPN la Botoşani
Posibilă gâlceavă pe seama Băsescu
Ioan Rotundu
Prefectul demască o intenţie murdară
Secrieru mută disputa cu Conţac în biroul lui Geoană
Social democraţii văd schimbarea legii referendumului o compensare
Experţii germani au venit la Botoşani să ne înveţe afaceri
Ghidul liderului de sindicat
Constructori amendaţi de OJPC
Mediul construcţiilor colcăie de munca la negru
Accident rutier cu implicarea unei maşini de poliţie
Peste 70 de sancţiuni pentru încălcarea regulilor de circulaţie
Trecerea de pietoni a devenit nesigură
Comentariu la comentarii (XCII)
(Ioan Rotundu)
Ucigaşii spaţiilor verzi din municipiul Botoşani
Anunţ public
Comunicat de presă
Citate şi cugetări din România
Poza de pe noptieră
Poate vrei să lucrezi în asigurări?
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă