Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8024 lei
1 USD = 4.4395 lei


Număr accesări
Astăzi:
4168
De la 07 Ianuarie 2003
74033509

Horoscop

  • 28 January 2008, 23:00
Berbec – Trecutul nu vă va da pace. Dar, cum se spune, repetiţia e mama învăţăturii. Experienţele din trecut vă vor ajuta să vă descurcaţi mai bine în situaţiile actuale.

Taur – Ar fi bine să renunţaţi la orgolii şi mândrie. Dacă veţi ceda un pic în faţa partenerului de viaţă, pe viitor veţi primi cu mult mai mult. Puteţi avea tot felul de surprize neplăcute.

Gemeni – Pentru a lua o decizie corectă, trebuie să ascultaţi glasul inimii. Dacă partenerul v-a dat acordul luaţi asupra dvs. răspunderea. De data aceasta sunteţi cel mai puternic şi mai înţelept.

Rac – Dorinţa dvs. de a arăta altfel vă poate duce prea departe. Nu cumpăraţi lucruri extravagante, pentru că rezultatele ar putea fi nedorite şi neplăcute.

Leu – Zi lucrătoare, care se pare că va fi plină de contacte şi întâlniri utile. Nu refuzaţi o ofertă de a vă perfecţiona. Cu timpul, aceasta va conduce la creşterea retribuţiei dvs.

Fecioară – Persoana iubită ar putea să nu fie dispusă la declaraţii înfocate. Nu vă necăjiţi, probabil că îşi ia sentimentele foarte în serios şi nu pune prea mare preţ pe vorbe goale.

Balanţă – Încercaţi să vă ţineţi de promisiuni. O rugăminte aparent măruntă din partea persoanei iubite este de fapt foarte importantă şi viitoarele relaţii depind de modul în care îi veţi da curs.

Scorpion – Păstraţi-vă calmul şi nu vă lăsaţi ispitit de conflicte. Va fi în folosul tuturor dacă vă ocupaţi de copii. Zi indicată pentru a merge la expoziţii, la teatru sau la alte evenimente mondene.

Săgetător – Buna dispoziţie va fi adusă de copii. Dacă azi le veţi acorda o atenţie deosebită, veţi afla multe secrete. Nu e cazul să încercaţi să vă impuneţi autoritatea în faţa partenerului.

Capricorn – Puteţi primi o propunere interesantă din partea unor vechi cunoscuţi. Ascultaţi glasul intuiţiei şi verificaţi dacă nu cumva propunerea este cusută cu aţă albă.

Vărsător – O voce convingătoare va conta la fel de mult ca şi logica expunerii. Mai ales dacă vă susţineţi propriile idei. Sunt posibile unele mici cheltuieli neprevăzute, dar cărora le veţi face faţă.

Peşti – Se iveşte o posibilitate de câştig substanţial. Nu vă grăbiţi să acceptaţi pentru a nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


O nouă sesiune de finanţare a proiectelor de mediu
Profesorii fac tot felul de propuneri trăsnite
Macaleţi se crede deja primar de Botoşani
Funar va inspecta armata de candidaţi ai PRM Botoşani
O(stafie) bântuie prin administraţia locală
Atenţie! au apărut doi specialişti pe probleme de cultură
el vor să reformeze cultura botoşăneană din temelii s-au găsit şi cozi de topor care să-i sprijine
Prima instruire din 2008 a referenţilor culturali
Hoţ îndrăgostit de pikamere
Ţeapă sau greşeală omenească
Doar cinci studenţi şi-au înfiinţat societate
Sistem electronic de depunere a declaraţiilor
Spânzurat în beciul casei
Vrerea unor politicieni de doi bani sau trei parale
Ioan Rotundu
S-a stabilit numărul gradaţiilor de merit
Temerile lui Conţac s-ar putea să fie întemeiate
Ştefan crede că a găsit un nou mijloc de a face rost de voturi
Vrei să lucrezi pentru liderul pieţei financiare?
Avocatul şi şarlatanul
Comentariul comentariilor (XXXVI)
(Ioan Rotundu)
Directorii deconcentratelor nu s-au trezit din amorţeală
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă