Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
14906
De la 07 Ianuarie 2003
77673733

Horoscop

  • 20 May 2008, 23:00
Berbec – Doriţi să vă afirmaţi şi luaţi măsuri care presupun intervenţii utile nu numai pentru dvs. Aveţi o forţă uriaşă şi depăşiţi orice impas, dând astfel o lecţie celor dragi.

Taur – Deţineţi suficientă putere de mediere pentru a face din adversari dvs. prieteni. Atenţie însă la vulnerabilitatea organismului dvs. Renunţaţi la eforturile prelungite.

Gemeni – Lăsaţi impresia că suferiţi din cauza celor cu care convieţuiţi, însă realitatea este cu totul alta. Aveţi tendinţa să vă comportaţi ca un mic dictator şi să nu luaţi în seamă emoţiile altora.

Rac – Capriciile şi toanele dvs. revin în actualitate. E posibil să aveţi un conflict cu partenerul pe tema geloziei. Ţelul dvs. vă călăuzeşte în această mare a pasiunilor.

Leu – E timpul să faceţi o vizită celor dragi sau să-i invitaţi la dvs. Istorisirile de familie vă pot ajuta să rezolvaţi o situaţie apărută în căminul dvs. sau în problema legată de copii.

Fecioară – Comunicaţi cu multă decenţă nişte informaţii foarte stresante pentru colegii dvs. Nu daţi amănunte, sunteţi calm şi calculat, aşa că păstraţi o atmosferă stabilă.

Balanţă – Lucid şi diplomat, interveniţi în viaţa celor din anturajul profesional prin tactici bine puse la punct, astfel că respectivii nici măcar nu realizează că au fost manipulaţi.

Scorpion – Astăzi e o zi în care parcă nimic din ceea ce vreţi să faceţi nu vă iese şi asta vă scoate din minţi. Nu mai faceţi din ţânţar armăsar şi lăsaţi totul să decurgă de la sine.

Săgetător – Primiţi un avertisment pe care preferaţi să nu-l luaţi în seamă, în primul rând pentru că vi se pare nemotivat. Este momentul să compensaţi prin onestitate lipsa de răbdare.

Capricorn – Urmaţi-vă instinctul. Intuiţia dvs. vă ajută să vă purtaţi corect în timpul unei discuţii cu partenerul. Nu este exclusă o mică ceartă.

Vărsător – Aveţi o stare proastă, fără nici un motiv. Dar, dacă sunteţi chemat undeva sau vi se face cunoştinţă cu cineva, nu refuzaţi. Noua întâlnire parcă vă dă aripi.

Peşti – Nu cedaţi în faţa greutăţilor şi înfruntaţi-le încet, dar sigur. Nu ascundeţi în faţa celorlalţi remarcabilul dvs. simţ al umorului. Zeiţa Fortuna este de partea dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Primarul Lungu a blocat manifestările liberalilor
Comentariul comentariilor (CXVIII)
(Ioan Rotundu)
O nouă obrăznicie E.ON
la Clubul Pensionarilor contorul aleargă
Liberalii se tem de trădare
Problema sporurilor de noapte nu prezintă interes electoral
Artiştii plastici au schimbat impresii cu colegii din Hliboca
Cod galben pentru Moldova
Situaţia testelor cu subiect unic
Proiectul Comenius a fost îndulcit cu rahat turcesc
Tudor Stoleru – un mecanic de succes în Italia
PIR: Ameninţările Italiei la adresa românilor, praf în ochi
Tătuca Lenin şi-a falsificat diploma de studii superioare
Chişinăul şi Tiraspolul şi-au unit forţele împotriva României
Drame sociale generate de incapacitatea de plată faţă de creditele ipotecare
Program Tele'M Botoşani miercuri, 21 mai
Primăriţa liberală Vamanu a n-a uitat imnul PD-L-ului
24 de echipe şi-au disputat premiile concursului electoral de tenis cu piciorul
Ofertă generoasă
Abia şi-a ridicat vila, şi trebuie s-o vândă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă