Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4838
De la 07 Ianuarie 2003
118356370

Horoscop

  • 5 October 2008, 23:00
Berbec – Aveţi o mare dorinţă de a cheltui, de a manevra banii, însă ar trebui să daţi dovadă de mai multă prudenţă. Un prieten vă va dezamăgi şi vă gândiţi la ruperea relaţiei cu acesta.

Taur – Faceţi mici greşeli, care se pot „dezvolta”, în cazul în care continuaţi să fiţi neatent. Planurile dvs. sunt total eronate şi reuşiţi să-i daţi peste cap şi pe cei mai experimentaţi amici.

Gemeni – Spiritul de echipă se accentuează, iar colegii vă apreciază. Nu renunţaţi la această atitudine, fiindcă este de natură să îi stimuleze pe toţi cei din jur.

Rac – Activităţile sociale tind să devină prioritare şi acest lucru poate genera reproşuri din partea partenerului de suflet. Încercaţi să îi acordaţi mai mult timp şi înţelegere.

Leu – Succesul este întotdeauna însoţit de bârfă şi invidie. Nu este cazul să îi băgaţi în seamă pe răuvoitori. Nu spuneţi nimic, vedeţi-vă de treabă şi discuţiile răutăcioase se vor potoli de la sine.

Fecioară – Printre talentele dvs. de necontestat se numără şi faptul că ştiţi să ascultaţi. De aceea, vă va fi foarte uşor să descoperiţi în fluxul de informaţii pe cele cu adevărat valoroase.

Balanţă – Înarmaţi-vă cu răbdare, pentru că nu merge totul chiar aşa cum v-aţi dori dvs. Este însă vorba de probleme trecătoare, pe care le veţi rezolva cu uşurinţă, şi din nou totul va fi minunat.

Scorpion – Tonusul dvs. este destul de ridicat. Organismul are totuşi nevoie de susţinere: dormiţi mai mult şi renunţaţi la cinele copioase.

Săgetător – Ziua că surprinde a distrat, deşi nu chiar pe picior greşit. Nu veţi putea evita dezamorsarea unor intrigi cam periculoase. Este bine să evitaţi conflictele cu cei dragi.

Capricorn – O stare de euforie se instalează în sufletul dvs. Aşa se întâmplă când veştile bune şi speranţele se adună în căminul dvs. Poate fi o zi cu bani sau cu veşti despre unele afaceri.

Vărsător – Cei dragi sunt prinşi în mijlocul unor încurcături, din cauza comunicării defectuoase. Încercaţi să îi ajutaţi, daţi peste multe belele şi faceţi cunoştinţă cu mulţi adversari.

Peşti – Aveţi atât de multe vise greu de îndeplinit, încât nu este de mirare că vi se spune că ar trebui să trăiţi două vieţi pentru a le pune în practică. Suprasolicitare maximă!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CCVII)
(Ioan Rotundu)
Românul, munca şi nemunca
De ce candidez?!
Preşedintele Ţâbuleac este „încrezut, redus şi nesimţit”
locuitorii comunei Vorona au făcut scut uman în faţa maşinilor de mare tonaj şeful judeţului nu a vrut să dea ochii cu protestatarii de la Vorona
Pomana electorală la încălzire creează nedreptăţi
Pinalti salvat din mâna suporterilor de primarul Cătălin Flutur
Consilierul prefectului îşi face imagine electorală folosind instituţia
Flutur mai speră să aducă bani europeni
Accident pe zebră
Avem mai puţini şomeri, după ce o parte au fugit din ţară
Ţiprigan va aplica deviza muschetarilor: „Unul pentru toţi şi toţi pentru unul”
De „Ziua Educatorului” doar felicitări, fără agape
Teribilul infractor minor Aron a prădat şi maşina vicelui Ţurcanu
Baban se consideră parlamentar şi politician profesionist
Ca să nu se interpreteze!
Comunicat de presă
Aşa arată noile permise auto
Surpriza fiului şantajist
Democraţia bâtei
Ioan Rotundu
Fermierii ameninţă că-l vor pricopsi pe prefect c-o întreagă turmă de animale
Deşi câştigă bine, finanţiştii vor salarii şi mai barosane
Copiii de la ţară nu sunt atraşi de învăţământul din oraş
Altă pacoste pe capul nostru: suferim de lipsa vitaminelor
Botoşanii – trei zile gazda unui eveniment masonic de grad zero
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă