Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7537 lei
1 USD = 4.3082 lei


Număr accesări
Astăzi:
9627
De la 07 Ianuarie 2003
71374898

Horoscop

  • 30 October 2006, 23:00
Berbec – O întâlnire cu prietenii va fi prilej pentru depănarea unor amintiri, dar şi motiv de discordie în casă. Vă veţi simţi atât de bine că nu vă mai gândiţi la nimic.

Taur – În dragoste, sunteţi cam nemulţumit, dar, de fapt, exageraţi. Dacă aţi fi mai conciliant, mai înţelegător, aţi putea fi şi dvs. mai fericit. Spre seară o surpriză.

Gemeni – Starea dvs. generală este bună, sunteţi vioi şi plin de forţă. Şi din punct de vedere mental aveţi reacţii prompte, ceea ce vă va fi de un real folos.

Rac – Dorinţa de câştiguri materiale vă face să neglijaţi relaţiile sentimentale. Nu e exclus chiar să vă certaţi cu partenerul. Vă sfătuim să nu luaţi decizii pripite.

Leu – Încercaţi să vă copleşiţi partenerul cu dragostea dvs., dar prea multă afecţiune poate sufoca. Fiţi mai detaşat şi nu vă ocupaţi acum de investiţii şi tranzacţii financiare.

Fecioară – Amabilitatea şi entuziasmul cu care participaţi la problemele altora vă atrag simpatia. Feriţi-vă să-i judecaţi sever pe alţii. Aveţi o bucurie din partea unui prieten.

Balanţă – Treceţi printr-un moment favorabil schimbărilor importante în afaceri. Reuşiţi să încheiaţi un contract extrem de bun pentru viitorul dvs.

Scorpion – Prieteniile pe care le legaţi astăzi se datorează în principal comunicării. Cei cu care intraţi în contact sunt cam mizantropi.

Săgetător – Veţi avea diverse controverse pe teme financiare. Nu încercaţi să rezolvaţi ceva deoarece nu veţi reuşi mai nimic. Evitaţi să vă exprimaţi mulţumirile.

Capricorn – Sunteţi cam agitat şi vă sare ţandăra din orice. Încercaţi să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă şi mai ales nu vă implicaţi în mai mult activităţi odată.

Vărsător – O suferinţă mai veche va reveni în atenţia dvs. Oricum, nu trataţi cu superficialitate nici unul din simptomele cu care vă veţi confrunta în această zi.

Peşti – Din punct de vedere afectiv vă retrageţi în turnul dvs. de fildeş. În carieră şi în viaţa relaţională doar împreună cu aliaţii dvs. vă rezolvaţi marile urgenţe.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Milioane de oameni, milioane de copaci
Ambasadorul Xu Jian s-a îndrăgostit de opera lui Eminescu
Staţie PECO sancţionată cu 300 de milioane
Comunicat de presă
Cota de lapte aproape de final
Covalciuc, vânzătorul de ziare, se consideră protectorul chioşcarilor
Discuţii pe tema combaterii traficului de fiinţe umane la Şcoala Nr.1 Dorohoi
Peste 4.700 de elevi vor primi „Bani de liceu”
Deficit de îngrijitori în şcoli
Programul de diabet se desfăşoară în bune condiţii
Spitalul Judeţean Botoşani va primi fonduri pentru modernizare
CJM se pregăteşte de un nou control
17 proiecte botoşănene pentru infrastructură au primit finanţare
Atenţie acordată persoanelor din mediul rural
Agenţii economici au probleme în respectarea Codului Muncii
Crucea Roşie ajută şcolarii şi preşcolarii
Ofertă unică de afaceri
Anunţ important
Vecinul ghinionist
Creier cu sos de roşii
Comentariu la comentarii (CXCVII)
(Ioan Rotundu)
Vizită chineză la Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă