Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Remember
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8024 lei
1 USD = 4.4395 lei


Număr accesări
Astăzi:
3195
De la 07 Ianuarie 2003
74032536

Horoscop

  • 11 January 2008, 23:00
Berbec – Necesitatea dialogului cu partenerul de viaţă se impune astăzi în mod stringent, mai ales dacă au rămas nerezolvate câteva probleme legate de planul financiar.

Taur – Nu vă aruncaţi orbeşte într-o serie de activităţi la serviciu, doar fiindcă vi se pare că vă vor asigura un mai mare confort financiar şi o poziţie mai bună în ochii şefilor.

Gemeni – Aţi vrea ca partenerul să fie mai deschis către dvs. şi să nu mai fie atât de indiferent. Ar trebui să clarificaţi situaţia prin discuţii calme, sincere şi fără reproşuri.

Rac – Vă adânciţi în proiecte ce vizează îmbunătăţirea imaginii dvs. Celibatarii îndrăgostiţi vor avea parte de emoţii intense, căci, persoana pe care ei o apreciază le acordă atenţia cuvenită.

Leu – Dacă nu reduceţi cheltuielile, s-ar putea să vă treziţi îngropaţi în datorii. Viaţa sentimentală cunoaşte însă o îmbunătăţire, înţelegerea, respectul şi pasiunea fiind ingredientele principale.

Fecioară – O persoană în care nu aţi avut niciodată încredere s-ar putea să vă înşele cu o sumă de bani. Singurul care v-ar putea scoate din încurcătură este un bărbat care vă sprijină din umbră.

Balanţă – Dacă aveţi o funcţie de conducere şi câţiva oameni în subordine, astăzi vă puteţi aştepta la o mică revoltă din partea lor. Ar trebui să vă corijaţi atitudinea.

Scorpion – Dimineaţa, aveţi tendinţa să vă supraapreciaţi capacitatea de efort. Este foarte bine că aveţi încredere în forţele proprii, dar păstraţi-vă realismul!

Săgetător – Constataţi că v-aţi făcut planuri total nerealiste. Vă recomandăm să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Împreună, puteţi rezolva problemele cu care vă confruntaţi în cămin.

Capricorn – Acumulaţi cunoştinţe călătorind sau urmând cursuri de perfecţionare. Actualizaţi relaţii cu persoane aflate la distanţă şi atacaţi cu curaj subiectul promovării.

Vărsător – După ce vă îngrijiţi imaginea şi vă aranjaţi convenabil din punct de vedere material, acordaţi importanţă circumstanţelor mai puţin favorabile.

Peşti – Vă face plăcere să aveţi întâlniri, să conversaţi la telefon sau pe internet, să aflaţi ultimele veşti. Sunteţi nerăbdător să vă amenajaţi căminul şi să vă ajutaţi rudele.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Inspecţia în Construcţii vrea să dărâme trei sferturi din balcoane
Botezul Janoş
Scrisoare de proslăvire a noului inspector general Rusu
Program TELE’M Botoşani
Vă propune o afacere cu banii jos
Comentariul comentariilor (XXIII)
(Ioan Rotundu)
Program încărcat al ministrului Iorgulescu, la Botoşani
Îl venerează pe fostul miliţian Călin şi-l huleşte pe Dinescu
Capul generalului Negrescu cere alte două capete
el vrea demisiile lui Lăcătuşu şi Biolan
Liberalii acuză CAS de şantaj
Flutur vrea să achiziţioneze un patinoar
Posibil funcţionari prefecturali implicaţi în prostituţie
Se autosugestionează că vor avea rezultate în alegerile locale
Amendat cu 20 mii lei, dar cu numele la secret
I-au dat lui Oprişanu socoteala peste cap
La „Mavromati” se îngheaţă de frig, dar se intră în stil european
Oprişanu a primit o primă de 2.469 lei
Peste 500 de locuri de muncă în străinătate
Felicitare primarul Cătălin Flutur adresată ruşilor lipoveni
Felicitare PD-L Botoşani pentru ruşii lipoveni
Dezgust total faţă de Ţâbuleac
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă