Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
37143
De la 07 Ianuarie 2003
83558488

Horoscop

  • 30 January 2008, 23:00
Berbec – Încercările dvs. de a face unele schimbări la serviciu se pare că v-au reuşit. Este momentul să finalizaţi lucrurile de la slujbă, altfel şeful nu va fi mulţumit.

Taur – Cheltuiţi bani şi nu este exclus să faceţi un împrumut pentru a vă duce la îndeplinire toate planurile. Aveţi parte de veşti bune şi bucurii de la prieteni, dar şi de necazuri.

Gemeni – Nu vă prea simţiţi în apele dvs., câmpul de desfăşurare este probabil prea mic. Chiar dacă nu vă surâde ideea, v-am sfătui să vă petreceţi ziua acasă pentru a finaliza o activitate.

Rac – Va trebui să renunţaţi la atitudinea inflexibilă şi să colaboraţi cu partenerul, care are nevoie de susţinerea dvs. Nu este exclus un conflict cu un bărbat. Sunteţi plin de energie.

Leu – Preocupările de divertisment v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi după ziua agitată pe care aţi avut-o. partenerul va primi nişte bani. N-ar fi exclus să-i folosiţi pentru căminul dvs.

Fecioară – Cel care încearcă să vă păcălească este un adversar de care nu v-aţi temut niciodată. Îi veţi dovedi din nou că sunteţi mai periculos decât crede şi îl puteţi anihila oricând.

Balanţă – Dimineaţă pasională. Vi se pregătesc surprize plăcute, iar reacţia dvs. este favorabilă. Nu mai trebuie să vă mai văitaţi că lipseşte permanent aventura din viaţa dvs.

Scorpion – Va trebui să vă ocupaţi de restanţe, dar seara puteţi să organizaţi tot ce vă face plăcere, inclusiv o plimbare în parc. Nu plecaţi însă fără familie!

Săgetător – Credinţa că, până la urmă, totul va fi bine, vă ajută să treceţi mai uşor peste o mâhnire de moment. Un prieten vă invită la o aniversare şi acceptaţi cam cu jumătate de gură.

Capricorn – Activităţile de rutină vă vor solicita o bună parte a zilei. Încercaţi să abordaţi totul din alt unghi, pentru că v-aţi cam plictisit. Preocupările intelectuale vă vor echilibra.

Vărsător – Este foarte posibil să primiţi un cadou; un obiect de decor sau de podoabă. Veţi fi pus să daţi o mână de ajutor unei persoane aflate în suferinţă. Ideile vă sunt cam nerealiste.

Peşti – Persoana iubită vă va impune să realizaţi un bilanţ comun şi să comparaţi unele rezultate. În final, este posibil ca ironiile şi criticile rudelor să vi se pară nemeritate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (XXXVIII)
(Ioan Rotundu)
Scufiţa Roşie are o problemă
Newtrex vă oferă un salariu bun
Liberali au eşuat lamentabil, chiar ruşinos
Cele 17 drumuri judeţene vor intra în execuţie în 2008
Lui Humelnicu i-au ieşit pasienţele
Problema câinilor comunitari revine în actualitate
Unitatea Medico - Socială Mihăileni este în pericol
Cultura Botoşăneană îşi intră în drepturi
Sindicatele din învăţământ refuză firimiturile salariale ale guvernului
LSI nu renunţă la cadouri
Decontarea navetei profesorilor ridică probleme
APM chestionează primăriile şi agenţii economici
Opt cursuri de calificare pentru şomeri
Românul şi gripa clasică
Program TELE'M Botoşani, joi, 31 ianuarie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă