Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
35700
De la 07 Ianuarie 2003
76749079

Horoscop

  • 23 May 2008, 23:00
Berbec – Descoperiţi că aţi avut încredere în persoane nepotrivite. Nu mai contează că cei dragi v-au atras atenţia adesea că greşiţi când sunteţi prea sincer. Aveţi o seară plictisitoare.

Taur – Încercaţi să-i arătaţi partenerului de viaţă că proiectele actuale au multe lipsuri şi daţi naştere la controverse interminabile. Dacă renunţaţi la opiniile dvs., veţi avea linişte!

Gemeni – Verificaţi fiecare lucru făcut de altul, orice hârtie ce trebuie semnată; nu aveţi încredere în nimeni. Aţi găsit o metodă de a fi ferm cu oamenii incomozi.

Rac – Alergaţi după chilipiruri şi chiar reuşiţi să beneficiaţi de mici câştiguri lejere. Nu puneţi la suflet răutăţile altora. Şarmul nativ vă ajută şi reuşiţi astfel să aveţi succes oriunde vă duceţi.

Leu – Nu vă convine să vă schimbaţi programul din cauza persoanei iubite şi începeţi o discuţie în care nu faceţi altceva decât să criticaţi pe toată lumea. Aveţi dreptate, dar puţină răbdare!

Fecioară – E greu ce vreţi, dar reuşiţi prin calm. Dacă vă pierdeţi controlul sau rigoarea necesară situaţiei în care vă aflaţi, veţi da apă la moară celor care vă speculează slăbiciunile.

Balanţă – Dacă nu vă veţi ocupa serios de buget, planificându-vă fiecare cheltuială sau investiţie, în curând veţi ajunge să vă lamentaţi la toată lumea. Partenerul aşteaptă să luaţi iniţiativa.

Scorpion – Momentul vă e favorabil, dar nu amestecaţi sentimentele cu munca şi nu vă asumaţi prea multe obligaţii, pentru că rezultatul va fi nesatisfăcător. Sporeşte nevoia de mişcare.

Săgetător – Nu vă omorâţi cu munca. Vă atribuiţi veleităţi de şef, iar oamenii din jur vă vor zâmbi fals. O afacere încheiată cu ceva timp în urmă vă aduce un câştig.

Capricorn – Partenerul vă invită undeva departe de casă şi vă surprinde cu această propunere. Atmosfera plăcută din jurul dvs. vă ajută să vă simţiţi minunat în această zi.

Vărsător – Sunteţi impresionat de surpriza pe care o face special pentru dvs. un membru al familiei. În final, ajungeţi la concluzia că există anumite interese şi redeveniţi taciturn.

Peşti – Vi se cere să participaţi la o activitate care vă displace şi care contrazice chiar modul dvs. de existenţă. Toate planificările dvs. sunt date peste cap, dar nu găsiţi refuzul potrivit.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program Tele'M Botoşani
De ce n-a mai ajuns bărbatul acasă?!
Oferta lui Cornel Furtună
Se caută măcelari pentru... aflaţi şi singuri!
Comentariul comentariilor (CXXI)
Ilie Năstase a botezat locomotiva „România” la Viena
Inventarierea aromânilor
Profitorii aromânilor
Ambasadorul SUA la românii din Voivodina
Costel Busuioc scoate primul său album cu Sony
Soarta copiilor înfometaţi din Flămânzi este încă incertă
Controversatul drum judeţean va fi asfaltat „electoral”
Fermierii vor mai multă motorină
Bani mulţi pentru spitale, bătălie crâncenă pentru a pune mâna pe ei
Primăria Ibăneşti, singura amendată de ITM
Premierul Tăriceanu a tăiat Botoşanii de pe lista cu banii pentru investiţii
SC Termica Botoşani stă înglodată în datorii
Primarul Flutur primeşte de la Guvern un alt bobârnac
Şi Baban a luat-o razna: stă de vorbă cu îngerii
În mintea lui Ştefan dă colţul o mare demagogie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă