Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
2270
De la 07 Ianuarie 2003
70515884

Horoscop

  • 16 January 2009, 23:00
Berbec – Atenţia dvs. la detalii vă poate fi de folos astăzi. Vă remarcaţi uşor în societate, prin idei originale, dar reuşiţi mai greu să vă faceţi înţeles şi ascultat.

Taur – Înţelegând problemele şi poziţia celor dragi, veţi rezolva mai uşor problemele care apar. Vă sporeşte simţul practic şi randamentul şi vă bucuraţi de popularitate.

Gemeni – Dacă vă asociaţi cu cine trebuie, rezultatele vor fi mult mai bune. Vă folosiţi la maxim inteligenţa şi farmecul personal pentru a obţine ce doriţi.

Rac – Tot ocupându-vă de alţii, uitaţi de dvs., dar partenerul va fi încântat de atenţia pe care i-o acordaţi. Gesturile frumoase sunt întoarse cu aceeaşi căldură.

Leu – Nu aveţi încotro şi lăsaţi totul baltă, pentru a face o vizită unei rude prin alianţă. Se va dovedi că situaţia nu era chiar atât de neplăcută şi nu vă va părea rău.

Fecioară – Nepăsarea celor din jurul dvs. cu care sunteţi obligaţi să colaboraţi, vă produce o stare de irascibilitate din ce în ce mai nestăpânită. Nu uitaţi că familia nu este vinovată.

Balanţă – Primiţi o lecţie de autocontrol de la cine vă aşteptaţi mai puţin. Sunteţi învinuit că nu îi respectaţi tocmai pe cei ce vă ajută şi va trebui să vă descurcaţi singur o perioadă.

Scorpion – Doriţi să faceţi mai multe pentru persoana iubită, dar timpul este scurt şi probleme de rezolvat multe. Acasă puteţi avea parte de surprize şi schimbări în această zi.

Săgetător – Ceva se pregăteşte în grupul dvs. de prieteni şi sunteţi contrariat că nu v-au inclus şi pe dvs. Spre seară, veţi avea parte de o declaraţie picantă.

Capricorn – Veţi fi tracasat de problemele de familie încă de dimineaţă şi veţi ajunge la serviciu cu un resentiment de nemulţumire. O lectură captivantă seara este binevenită.

Vărsător – Vă treziţi de dimineaţă cu gândul să faceţi cât mai multe prin casă. După o muncă asiduă, vi se pare normal să vă rezervaţi câteva momente de destindere.

Peşti – Vreţi ca totul să fie ca dvs., dar ar fi bine să ţineţi cont şi de dorinţele celor din familie. Veţi petrece un week-end plăcut dacă sunteţi mai maleabil şi aveţi grijă de sănătate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Ion Raţiu, sau distincţia omului care sfinţeşte locul
Populaţia României a mai scăzut puţin în noiembrie
Divergenţe între conducerea AJOFM şi constructorul Ascon
Etapa a doua a campaniei de vaccinare a fetiţelor
A crescut salariul minim pe economie
Calificare şi după gratii!
Ţiprigan îşi depăşeşte atribuţiile de lider sindical
Ministrul Educaţie nu a cerut părinţilor să păzească şcolile
Continua meciul Rusia – Ucraina în privinţa tranzitului gazului rusesc spre Europa
Poetul basarabean Grigore Vieru grav rănit într-un accident rutier
Botoşănenii ştiu să facă propuneri legislative viabile
Pesediştii botoşăneni şi-au stabilit propunerile de subprefecţi
Primarul Flutur a mai adăugat un an la „buchetul” vieţii
Avem încă un candidat pe urmele lui Costel Busuioc – Costel Ursu
Micii întreprinzători români din Kitchener s-au întâlnit la început de an
Ioane, de ce eşti trist?
Salut, flăcăi! Mă cheamă Miţa!
Păcală în satul lui
Cu ochii pe Ţâbuleac
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă