Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Sănătate
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
36340
De la 07 Ianuarie 2003
86807475

Horoscop

  • 6 March 2009, 23:00
Berbec – Este o zi în care aţi putea lămuri unele neînţelegeri mai vechi. Nu trebuie să vă grăbiţi să trageţi concluzii şi mai ales nu este cazul să fiţi suspicios.

Taur – Vă simţiţi jignit pentru că vi se răspunde, într-o manieră mai puţin civilizată, de o persoană foarte dragă. Învăţaţi pe pielea dvs. efectele negative ale lipsei de educaţie.

Gemeni – Vi se impune o discuţie cu o parte din colegi cu care colaboraţi de obicei. Este vorba doar de nişte contestaţii bizare, însă sunt suficiente pentru a vă irita pentru tot restul zilei.

Rac – Deşi vă simţiţi în formă, s-ar putea să descoperiţi că nu prea aveţi spor. Liniştiţi-vă! Astăzi nu prea sunteţi realist. Vă sfătuim să nu forţaţi lucrurile, pentru că riscaţi să provocaţi discuţii aprinse.

Leu – E posibil să vi se propună un nou de loc de muncă. Analizaţi cu atenţie toate avantajele şi dezavantajele înainte de a lua o decizie. Aveţi contraargumente puternice.

Fecioară – În sfârşit, vă rezolvaţi toate problemele familiale, dar într-un mod deosebit de original. Mai aveţi însă multe datorii morale, pe care ar fi bine să nu le uitaţi din nou.

Balanţă – Este necesar să scăpaţi de sentimentul de plictiseală, deoarece creativitatea dvs. este pusă în pericol. Pentru moment, este de preferat doar să vă relaxaţi.

Scorpion – Financiar, veţi avea mici probleme, dar situaţia se va remedia. O oarece distanţă va apărea între dvs. şi partenerul iubit, dar, cu un pic de efort, situaţia se va ameliora.

Săgetător – Stresul şi agitaţia de la serviciu vă pot provoca unele probleme de sănătate. În această zi, relaţia cu partenerul dvs. merge ca pe roate, iar dvs. veţi radia de fericire.

Capricorn – Oportunităţile vor apărea în cariera dvs., mai ales în a doua parte a zilei. Aveţi ocazia să vă valorificaţi ideile şi să căpătai respectul colegilor de muncă.

Vărsător – Feriţi-vă de accidente uşoare şi acordaţi o mare atenţie tensiunii arteriale. Coloana este şi ea destul de sensibilă, aşa că evitaţi să ridicaţi greutăţi mari sau să faceţi mişcări bruşte.

Peşti – Veştile pe care le primiţi încă de dimineaţă se referă la noi posibilităţi de câştig, numai că încă nu sunteţi pe deplin refăcut. Aveţi nevoie de o mică pauză şi veţi putea răspunde provocărilor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Norocul lui Vasile
Amenzi serioase pentru vitele care circulă nesupravegheate pe drumul european
Mica publicitate
Humelnicu pune umărul la înfundarea lui Miki Şpagă
Vorbe, vorbe şi iar vorbe!
Luna mai are şanse să prindă toate monumentele istorice botoşănene inscripţionate
„Este un partid care nu a făcut altceva decât să-şi câştige voturile cu pomeni electorale”
Trei localităţi din Botoşani au rămas fără gaz
Mărţişoare muzicale oferite de „Rapsozii Botoşanilor”
Pe timp de criză, hai la muncă în UE
Aveţi grijă unde vă spălaţi maşina
Bugetarii vor afla ce sporuri le vor mai rămâne
Protecţia consumatorilor devine mai transparentă
Cresc veniturile salariale din sănătate?
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă