Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
22155
De la 07 Ianuarie 2003
78593492

Horoscop

  • 26 July 2009, 23:00
Berbec – Este o zi ce seamănă cu un test al răbdării. Apare ocazia de a vă schimba locul de muncă, poate începeţi o afacere pe cont propriu. Nu vor lipsi grijile cotidiene.

Taur – Dacă veţi discuta mai mult cu cei dragi, veţi rezolva mai multe probleme. Visaţi la un dar frumos sau la o dragoste neîmplinită, dar momentan rămâne doar un vis.

Gemeni – Veţi obosi mai uşor şi veţi avea mai puţină energie. Ar fi bine să vă faceţi un program ordonat şi să nu vă suprasolicitaţi din punct de vedere fizic.

Rac – S-ar putea să vă confruntaţi cu capricii din partea celor cu care intraţi în contact, pe care le rezolvaţi cu puţin umor. Plecaţi la un drum sau visaţi la el.

Leu – În afară de faptul că vreţi să ieşiţi în evidenţă, aveţi o prezenţă agreabilă şi un partener ideal de conversaţie. Nu este exclus să fiţi invitat la un eveniment deosebit.

Fecioară – Veţi avea unele cheltuieli neprevăzute. O întâlnire cu rudele se poate solda cu unele neînţelegeri. Ştiţi să vă impuneţi punctul de vedere, mai ales în faţa străinilor.

Balanţă – Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită şi aveţi şanse mari pe plan social. Este o zi favorabilă contactelor cu persoane importante şi comunicării.

Scorpion – Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Încercaţi să vă odihniţi mai mult! În casă, aveţi ocazia să faceţi schimbări importante.

Săgetător – Entuziasmul pe care îl arătaţi la serviciu vă poate atrage invidia unui coleg. S-ar putea să aveţi discuţii cu partenerul, pentru că acordaţi prea multă atenţie carierei.

Capricorn – Nevoia dvs. De afecţiune nu va fi pe deplin satisfăcută dar este bine să ştiţi vă veţi avea în permanenţă un sprijin de nădejde în persoana partenerului. Evitaţi eforturile deosebite!

Vărsător – Nu încercaţi să faceţi lucruri deosebite, deoarece şansele sunt destul de mici de a rezolva ceva. Şefii vă vor critica pentru orice greşeală, iar sarea dvs. de nemulţumire accentuată.

Peşti – Sentimentele devin mult mai stabile şi satisfacţiile sunt în creştere. În domeniul extraserviciului se întrevăd realizări. Primiţi asigurări că dorinţele dvs. vor fi satisfăcute.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ură ireconciliabilă între conducătorii COMAT-ului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă