Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Social
Horoscop
Remember
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1231
De la 07 Ianuarie 2003
123134971
pnl

Horoscop

  • 29 July 2009, 23:00
Berbec – Partenerul vă acordă mai multă atenţie şi este mai tandru ca de obicei, dar poate face o gafă în societate. E o zi în care nu aveţi timp să vă plictisiţi.

Taur – Aveţi multe de făcut prin casă şi probleme de familie de rezolvat, aşa că nu prea veţi avea timp să vă ocupaţi de propria persoană. Trebuie să faceţi un compromis.

Gemeni – Reuşiţi prin calmul dvs. să aplanaţi declanşarea unui conflict de proporţii la serviciu. Cei necăsătoriţi se pot baza în continuare pe ajutorul părinţilor în orie situaţie.

Rac – Nu acceptaţi ofertele mai puţin legale, în primul rând pentru că vă consideraţi un om de onoare. Surprinzător, cei ce ieri v-au răsfăţat, azi vă calomniază.

Leu – O parte dintre foştii parteneri vă devin rivali şi sunt periculoşi deoarece vă cunosc toate modurile de acţiune. Oricum, scăpaţi de o povară cu ajutorul rudelor apropiate.

Fecioară – Nimeni nu este mai ocupat ca dvs. Aşa că repetaţi, obsesiv, în zorii zilei. După o veste, neliniştea se risipeşte şi munca dvs. va da roade pentru că veţi fi mai metodici.

Balanţă – Nu mai aveţi timp pentru răsfăţ. Rezolvaţi problemele cu conştiinciozitate. Este emoţionantă voinţa dvs. Principalul ţel propus merită urmărit fără resentimente.

Scorpion – Conflictele pot izbucni din orice nimic. Cu cât comunicaţi mai puţin, cu atât mai bine. Nu vă implicaţi, lăsaţi pe fiecare să facă ce-i place.

Săgetător – Abţineţi-vă de la orice replici usturătoare sau declaraţii categorice. Dacă veţi sta retras şi tăcut, nu veţi avea mai târziu nici un motiv să vă pară rău de ceea ce aţi spus.

Capricorn – Veştile discrete sunt un tonic de care aveţi nevoie. Lăsaţi la urmă nemulţumirile de la locul de muncă. Randamentul dvs. e apreciabil. Dvs., cei optimişti, veţi fi fericiţi.

Vărsător – Aveţi bani. Cel puţin aşa ar trebui să fie. Faceţi unele investiţii de suflet. Credeţi că trebuie să înnoiţi garderoba şi să scăpaţi de criticile rudelor. Norocul este ca vremea…

Peşti – Treburi importante se ivesc în anturajul dvs., unde domneşte o incertitudine. Orice s-ar întâmpla, dvs. preluaţi ştafeta şi lucrurile se descurcă. Pentru a avea forţă, trebuie să fiţi voioşi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Astăzi va avea loc asaltul lui Ciubotaru şi Ciobanu asupra lui Liviu Conţac
Aleşii locali au votat noul regulament de circulaţie în Botoşani
Iavorenciuc acuză lipsa terenurilor de joacă
Liberalii vor sta cu ochii pe Hy Speed Recovery
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog