Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8940
De la 07 Ianuarie 2003
93842270

Horoscop

  • 2 August 2009, 23:00
Berbec – O dispută cu şefii s-ar putea să vă anuleze o delegaţie. Din cauza oboselii, resimţiţi o stare accentuată de tensiune. Evitaţi certurile pentru că riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea.

Taur – Optimismul cu care începeţi ziua vă ajută să suportaţi mai uşor grijile cotidiene, mai ales cele legate de lipsa banilor. Ar fi bine să vă bazaţi numai pe banii pe care îi aveţi.

Gemeni – Aveţi de făcut o mulţime de drumuri mărunte, dar nimic nu vă oboseşte. Din contră, sunteţi hotărât să finalizaţi totul într-un timp record, astfel încât demonstraţi de ce sunteţi în stare.

Rac – Dimineaţă, aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit grav. Vă implicaţi şi aveţi de făcut drumuri scurte. La amiază, sfaturile unei rude vă ajută să clarificaţi sentimentele contradictorii.

Leu – Este o perioadă agitată pentru dvs., dar reuşiţi să o scoateţi la capăt destul de repede. Capacitatea de a vă pune ideile în practică este mai mare astăzi decât de obicei.

Fecioară – Astăzi veţi primi nişte bani de la prieteni, ceea ce vă va ridica moralul. Aveţi de rezolvat o problemă financiară pentru care vor pune umărul şi cei de acasă.

Balanţă – Vă aşteaptă o zi de distracţie sau de sport. Aţi putea primi o declaraţie de dragoste care vă va lua prin surprindere. Dacă doriţi să călătoriţi, totul va merge ca pe roate.

Scorpion – Veţi obţine o sumă de bani, fie salariu, fie un câştig obţinut în urma unei operaţii comerciale. Se iveşte o întrevedere cu o persoană care ajută în domeniul serviciului.

Săgetător – Sunteţi într-o vervă molipsitoare. O discuţie va pune pe tapet adevăruri la care nu aţi mai meditat până acum. O călătorie v-ar putea aduce unele avantaje materiale.

Capricorn – Vă aşteaptă o zi însorită, fără ca vreun nor să strice atmosfera persoanei iubite. Totul pare într-o perfectă armonie, ca un joc în care vă răsfăţaţi unul pe celălalt.

Vărsător – Aţi putea încerca finalizarea unor lucrări de serviciu. Ar fi cazul să vă grăbiţi, căci situaţia nu suportă nici o amânare. O problemă de sănătate se va rezolva în mod neaşteptat.

Peşti – Vreţi victoria pe toate planurile, fie că e vorba de sport, afaceri sau viaţă sentimentală. Iar astrele vă sunt alături. Memoria vă este, ca de obicei, atuul principal.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cum lucrează mafia din sistemul de Sănătate (II)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă