Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11631
De la 07 Ianuarie 2003
114976259

Horoscop

  • 9 August 2009, 23:00
Berbec – Venirea unui prieten în casa dvs. poate stârni unele comentarii din partea familiei, dar finalul va fi unul fericit. Partenerul va avea o propunere salvatoare.

Taur – Este o zi mai tensionată. La locul dvs. de muncă sau în familie, cu unul dintre părinţi, veţi purta discuţii în contradictoriu. Din păcate, nici una dintre părţi nu e dispusă să facă concesii.

Gemeni – În cursul dimineţii primiţi bani dintr-o activitate extraprofesională. O persoană mai în vârstă vă propune o colaborare. Împreună cu persoana iubită faceţi planuri de viitor.

Rac – Vă sfătuim să amânaţi plecarea într-o călătorie. S-ar putea să aflaţi că o rudă a avut un accident şi să faceţi câteva drumuri scurte împreună cu partenerul.

Leu – Un prieten apelează la dvs. pentru un serviciu. Lăsaţi la o parte problemele partenerului dvs. Reuşiţi cu mare abilitate să vă puneţi în valoare simţul practic. Concentrarea e maximă!

Fecioară – Astăzi veţi fi capabil să vă scoateţi în evidenţă calităţile, stârnind o pasiune neaşteptată dar şi invidie. Se preconizează o călătorie în interes de serviciu.

Balanţă – Veţi fi apreciat pentru entuziasmul de care daţi dovadă şi pentru înţelegerea pe care o acordaţi celor din jur. O persoană mai în vârstă vă va ajuta în finalizarea unor probleme.

Scorpion – Primiţi o propunere care vă ia prin surprindere şi care vă creează îndoieli. Gândiţi mai profund la rezultatele acestei întreprinderi. Pot apărea schimbări care se vor dovedi favorabile.

Săgetător – Evitaţi să trageţi sfori aşa cum vi se propune! Dacă veţi încerca să lucraţi pe ascuns, veţi încurca şi mai rău lucrurile, ceea ce vă va ajuta să fiţi mai optimist.

Capricorn – V-aţi programat multe activităţi pentru astăzi, deşi nu ştiţi dacă veţi reuşi să le duceţi la capăt pe toate. Spre seară, e posibil să primiţi un sprijin neaşteptat din partea unei rude.

Vărsător – Succesele pe care le veţi înregistra astăzi vor fi efemere. Încercaţi să fiţi mai puţin credul. În plan sentimental simţiţi o detaşare faţă de persoana iubită.

Peşti – Astăzi norocul poate fi al dvs., dacă veţi cuvintele potrivite. Combinaţi afacerile cu plăcerea. Nu vă sfiiţi să intraţi în acţiune şi să acceptaţi compania unor persoane care vă vor binele.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bucurie şi necaz la Ion
Turnirul lui Conţac
Enrico Tamberlick era flămânzean la origine
(1820-1899)
13 cetăţeni de onoare vor înnobila Cartea de Aur a oraşului Flămânzi
SC Eltrans vrea să taie traseul spre Zona Industrială a oraşului
Codreanu continuă să hămăie la parlamentari, dar pe stil vechi
Să fi fost mita prea mică sau dă cinstea pe dinafară?
Niţură are obsesii sexuale pe fond de interese agricole
PET-urile murdare îi bagă pe botoşăneni în spital
Umbrela buclucaşă!
Urban Serv asmute Garda de Mediu asupra a 70 agenţi economici gunoieri
O nouă strigare pentru cătănie!
Operatorii de schimb valutar i-au dezamăgit pe cei de la Protecţia Consumatorilor
nici supracontrolul n-a scos la iveală deficienţele mult dorite
Ada Macovei va fi târâtă în faţa judecătorului
cel puţin aşa se laudă directoarea dorohoiană Dana Azoicăi
Lui Zarug nu i-a plăcut de ştrandul lui Fediuc şi… l-a închis
Va salva noul director Enache spitalul judeţean de la faliment?
Restructurări forţate în învăţământ
E tânăr, curat, prezentabil şi face amor cu doamen serioase
Adevărata Românie
ura neostoită a creştinilor din Sarasău
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă