Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
5676
De la 07 Ianuarie 2003
74975716

Horoscop

  • 28 May 2010, 23:00
Berbec – Vă temeţi de schimbări, de efectele unei situaţii delicate! Vreţi să renunţaţi la un viciu şi la o acţiune care vă oboseşte prea mult. E cazul să aveţi suficientă voinţă.

Taur – Opiniile dvs. sunt analizate cu atenţie în familie în primul rând. În viaţa relaţională luaţi parte la discuţii ce au ca prioritate probleme delicate. Fiţi cooperanţi şi altruişti cu vârstnicii.

Gemeni – Astăzi nimeni nu vă cruţă! Toate problemele trebuie rezolvate în timp record. Porniţi la treabă şi, foarte interesant, descoperiţi să tocmai amicii pe care i-aţi ţinut la distanţă vă pot fi de folos.

Rac – Vă propuneţi o detaşare totală faţă de persoanele şi situaţiile ce vă stresează frecvent. Aceeaşi stare de spirit o transmiteţi şi anturajului dvs. şi familiei. Fiţi prudenţi la unele reacţii!

Leu – Veţi fi dispus să fiţi mai conciliant, mai atent, în speranţa de a aduce mai multă armonie în relaţia de cuplu. Este o zi în care vă veţi bucura de mai multă simpatie de la cei din jur.

Fecioară – Unele nemulţumiri mai vechi se vor rezolva dacă veţi da dovadă de înţelegere. Şi, astfel, în a doua jumătate a zilei veţi putea trăi clipe excelente în compania fiinţei iubite.

Balanţă – Ar fi cazul să fiţi atent la ce mâncaţi, căci puteţi avea probleme cu stomacul. Cititul, scrisul, eventual vizionarea unui spectacol reprezintă activităţi potrivite pentru starea dvs. generală.

Scorpion – Tema banilor este din nou subiectul unei discuţii aprinse. Familia are o concepţie referitoare la cheltuielile zilnice. Opiniile diferite se sting, în final.

Săgetător – Nu vă mai temeţi de neprevăzut. Dimpotrivă! Vedeţi doar partea plină a paharului cu care vă propuneţi să întâmpinaţi veştile bune. Fiţi optimişti, dar realişti!

Capricorn – Faceţi drumuri, unele evenimente vă surprind în alt loc decât era firesc. Dar dvs. sunteţi neobosit şi tot vă întâlniţi cu cine doriţi. Adică un anturaj select care să vă împărtăşească ideile!

Vărsător – Foarte interesantă este această zi! Cu sau fără voie veţi renunţa la vechi obiceiuri. Nu vă mai ancoraţi în iniţiative decât dacă partenerii prezintă garanţia competenţei.

Peşti – Iniţiativele dvs. sunt cu adevărat excelente, dar nu este momentul să încercaţi să le puneţi în practică. Nu vă eschivaţi de la treburile gospodăreşti, mai ales vă se mizează pe ajutorul dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Examenele ratate vor putea fi reprogramate
Doi „Costică” pentru alegerile privind şefia Organizaţiei Municipale PSD
A fost dijmuită şi renta viageră a ţăranilor
Condiţii mai aspre pentru prima pe cap de animal
Condiţii mai aspre pentru prima pe cap de animal
La DSP, doi directori adjuncţi şi-au pierdut funcţiile
„Hai să curăţim Botoşaniul !”
Instituţii ale statului acuzate că se bagă în treaba Primăriei Răchiţi
Educaţie rutieră - educaţie pentru viaţă”
O formulă de guvernare cu PNL si cu premier PSD este buna
Guvernul Emil Boc va fi schimbat după ce îşi asumă responsabilitatea pe măsurile anti-criză
din septembrie sunt aşteptate măriri de impozite
Eva Iova: Nu cerceta aceste legi…
Bancul zilei: Logică inginerească
Reţete culinare Jurnalul: Mititei după reţeta de acasă
Ceramică piratată de chinezi
Povestea unei biserici cu caracter unicat în ţară
Contrabandiştii cu ţigări sunt mai bine organizaţi ca autorităţile statului
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă