Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21679
De la 07 Ianuarie 2003
104660429

Horoscop

  • 30 December 2010, 23:00
Berbec – Aveţi un spirit de iniţiativă deosebit, care vă garantează succesul pe plan social şi sentimental. După-amiază, prietenii vă invită la o petrecere. Nu uitaţi că trebuie să vă mai şi odihniţi!

Taur – Sunteţi foarte ocupat cu problemele unei rude mai în vârstă. Pe plan social, traversaţi o zi bună şi aveţi ocazia să vă îndepliniţi visele. Puteţi avea reuşite remarcabile.

Gemeni – Este o zi bună pentru comunicarea cu persoane mai tinere şi pentru negocieri. După-amiază reuşiţi să terminaţi o lucrare importantă în care aţi investit timp şi bani.

Rac – Aveţi ocazia să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale. Dimineaţa sunteţi foarte ocupat, dar prietenii şi familia vă ajută să rezolvaţi toate problemele.

Leu – Se pare că având un dram de noroc reuşiţi să ieşiţi din impactul financiar în care vă găsiţi. Nu refuzaţi sfaturile primite şi evitaţi speculaţiile pe viitor.

Fecioară – Consideraţi că noile dvs. rude vă provoacă la un fel de întrecere şi vă decideţi să le daţi o lecţie. Experienţa îşi spune cuvântul şi le veţi descalifica foarte uşor.

Balanţă – Optimismul de care vă lăsaţi cuprins vă conduce pe căi greşite. Oricum, entuziasmul de care daţi dovadă îi impresionează pe amici şi îi încântă pe toţi cei dragi dvs.

Scorpion – Acceptaţi, aparent cu umor, ultimele decizii ale familiei, dar sunteţi hotărât, în realitate, să acţionaţi cum doriţi. Vă dezvoltaţi capacitatea de a vă disimula sentimentele.

Săgetător – Vă concentraţi energia pentru a-i ajuta pe ceilalţi şi descoperiţi că nu sunteţi apreciat deloc. Deveniţi mai sensibil, mai nemulţumit, şi vă îndepărtaţi de intenţiile altruiste.

Capricorn – Renunţaţi la prelungirea programului de lucru pentru a face o surpriză plăcută persoanei iubite. În familie sunteţi lăudat pentru dinamism, curaj şi perseverenţă.

Vărsător – Interesul vă este captat de o persoană care vă face unele mărturisiri legate de starea de sănătate a cuiva drag. Încercaţi să-l ajutaţi în măsura în care puteţi.

Peşti – Vă preocupă organizarea unei excursii sau a unei simple întâlniri cu rudele apropiate. Aveţi surpriza de a fi refuzat fără a vi se oferi motive.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Pluguşorul Jurnalului
Nova Apa Serv a anunţat programul pentru Sărbătorile de iarnă
Jandarmii botoşăneni vor păzi Revelionul
Bucurii pentru mămicile sărmane din Maternitatea Botoşani
Jandarmii l-au urat pe prefectul Cristian Roman
Consilierii judeţeni au împărţit, ieri, banii primiţi de la Guvern
A fost descarcerată şi cea de-a treia victimă
Ajutoare de la francezi distribuite de pompieri
Accident de tren cu 4 victime
Caricatura zilei: Foame mare-n PDL
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă