Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
27579
De la 07 Ianuarie 2003
118292772

Horoscop

  • 28 November 2011, 23:00
Berbec – Aveţi de minimum de energie fizică, originalitate şi fler în abordarea problemelor. Va fi o zi care va începe liniştit, dar se va termina în febra creaţiei.

Taur – Schimbările de program vă avantajează şi cu un mic sprijin venit din afară veţi obţine un moment de relaxare. Încercaţi să vă adaptaţi noilor condiţii.

Gemeni – Aduceţi o notă de mister relaţiei dvs. şi încercaţi să vă distraţi cât mai mult, dar s-ar putea să vi se dea o lecţie astăzi. Sunteţi senzual, dar cam pătimaş.

Rac – Cu toate că aveţi cele mai bune intenţii şi încercaţi să fiţi cât mai binevoitor, se vor găsi persoane care să vă supere. Păstraţi un secret faţă de partenerul de viaţă.

Leu – Aglomerarea de evenimente greu de controlat, în mare parte favorabile, vă poate crea o stare de nesiguranţă pe care o combateţi prin satisfacerea unor plăceri personale.

Fecioară – Aveţi un mod agreabil şi degajat de a atac problemele educative. Fără a vă pierde în abordarea problemelor de familie.

Balanţă – Sunt posibile fluctuaţii financiare şi, ca orice schimbare, vă provoacă ceva nelinişte. Ca să nu vă lăsaţi copleşit de stres, veţi vorbi cât mai mult posibil.

Scorpion – Anumite domenii se actualizează, în timp ce altele intră într-un con de umbră. Aveţi de făcut drumuri scurte şi se întrevăd unele negocieri. Deveniţi mai impulsiv în relaţia cu familia.

Săgetător – Menajaţi-vă, fiindcă sunteţi epuizaţi şi se pare că cei din jur se fac că nu observă acest lucru şi vă exploatează la maximum. S-ar putea să vă indispună o rudă apropiată.

Capricorn – Este de aşteptat să descoperiţi noi surse de venit. Unele sume de bani vă vin din surse cunoscute. Cu banii primiţi veţi rezolva o problemă stringentă.

Vărsător – Sinceritatea dvs. creează momente penibile în anturaj şi mulţi vă vor privi cu duşmănie. Reuşiţi să remediaţi o problemă gravă, care vă îngrijora şi vă crea dificultăţi.

Peşti – Cineva apropiat vă face unele confidenţe care vă pot schimba modul de viaţă. La serviciu, veţi avea unele probleme minore cauzate de lipsa de concentrare.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Serviciul de Probaţiune a aniversat zece ani
Bolnavii închipuiţi din Primăria Botoşani
ei vor rămâne fără loc de muncă
Dar cu Antonescu cum rămâne?
Ioan Rotundu
Caricatura zilei
Reţeta zilei: Încârtită cu jambon
Bancul zilei: Munca la stat
Ai putinţică răbdare, monşer Ţurcanu!
Ioan Rotundu
„Nici măcar nu e un angajat corupt, e un prost”
Asio daune morale
Tomograful Spitalului judeţean s-a strivcat din nou
Minivacanţă de Ziua Naţională a României
Burse şcolare pentru elevii de gimanziu
Facturarea părților comune confirmată de instanțele de judecată
Botoşani: Deputatul trugaru cere despăgubiri în euro de la ANI
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă