Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
9505
De la 07 Ianuarie 2003
68890270

Horoscop

  • 28 February 2012, 23:00
Berbec – În dragoste, cu cât sunteţi mai spontani cu atât e mai bine. Puteţi să ajungeţi la o înţelegere privind o problemă mai veche dacă o aduceţi pe tapet ca şi cum nu ar avea importanţă.

Taur – Se pare că astrele vă deschid poarta prosperităţii în această zi. Aveţi şanse mari de reuşită în tot ce întreprindeţi. Este o zi ideală pentru a semna acte sau pentru a încheia un contract.

Gemeni – Vă aşteaptă o zi agitată, în care veţi întâmpina unele dificultăţi din partea apropiaţilor. Prietenii nu sunt chiar atât de loiali pe cât credeţi.

Rac – Vă simţiţi limitaţi în a vă întâmpina unele dificultăţi din partea apropiaţilor. Prietenii nu sunt chiar atât de loiali pe cât credeţi. Învingeţi graţie talentului de care daţi dovadă.

Leu – Vă simţiţi limitaţi în a vă exprima părerile şi sentimentele. Aveţi tendinţa de a vedea doar partea goală a paharului. Abia spre seară vă eliberaţi de nervii şi stresul acumulate peste zi.

Fecioară – Astăzi totul decurge conform planului. Încercaţi să nu acţionaţi din ambiţie. În plan sentimental, cunoaşteţi o revigorare a sentimentelor faţă de partenerul de viaţă.

Balanţă – Ştiţi unde trebuie să mergeţi, ce aveţi de făcut. Instinctul ar trebui să vă atenţioneze când trebuie să vă opriţi. Nu toate informaţiile pe care le obţineţi vă sunt de ajutor.

Scorpion – Vi se pare că toată lumea este împotriva dvs., aparent fără motiv. Există totuşi o soluţie pentru a depăşi situaţia: adaptabilitatea şi flexibilitatea vă permit să reînnodaţi relaţiile.

Săgetător – Ziua aceasta nu vă va scăpa nimic veţi şti dinainte ceea ce gândesc şi simt ceilalţi, nici un răspuns nu vă va surprinde. E momentul să vă faceţi planuri de viitor.

Capricorn – Sunteţi ceva mai degajat, mai ales în urma unei veşti bune din domeniul personal. Cu sănătatea nu staţi prea bine dar aveţi speranţa unei rezolvări.

Vărsător – Aveţi impresia că ceilalţi vă percep într-o lumină distorsionată şi sunteţi dezamăgit pentru că dvs. credeţi că meritaţi mai mult. Primiţi un răspuns pozitiv la una din cererile dvs.

Peşti – Bazaţi-vă mai mult pe dvs. şi mai puţin pe ceilalţi, chiar dacă dau impresia unor persoane amabile. N-ar fi exclus să vă faceţi un nou prieten, plin de surprize.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Bancul zilei: Ginerele şi soacra
Caricatura zilei
I.S.U. Botoşani vizitat de zeci de copii şi adulţi
de Ziua Protecţiei Civile din România
COMUNICAT DE PRESA – APIA Botoşani
Legea lustraţiei, adoptată de Camera Deputaţilor, forul legislativ decizional
Guvernul a înfiinţat inspecţie specială pentru companiile de stat
Propunere şoc a candidatului socialist François Hollande
impozitarea super-bogaţilor cu 75%
Premierul român a discutat cu şeful diplomaţiei ruse problemele bilaterale nesoluţionate
Recesiune în Europa, falimentul Greciei şi posibila sa ieşire din zona euro
Fachirii care „au scos din sac” candidatura Veronicăi Bacalu
Parcarea subterană de la Piaţa centrală este pe gata
Vor ieşi în stradă, botoşănenii, cu miile?!
Peste o mie de câini vor fi sterilizaţi de veterinari americani
Unităţi şcolare cu conturile blocate
Noi condiţii pentru a fi inspector sau director şcolar
„Leonardo da Vinci” la IŞJ Botoşani
Judeţul Botoşani este ocolit de gripa sezonieră
Gelozie profesională izvorâtă din anonimat
Ioan Rotundu
Botoşani: Prefectul în pantaloni scurţi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă