Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
34014
De la 07 Ianuarie 2003
103136702

Horoscop

  • 2 July 2012, 23:00
Berbec – Sunteţi optimişti şi vedeţi viaţa doar în roz. Ziua aceasta veţi avea parte de surprize frumoase din partea persoanei iubite, iar dvs. veţi încerca să petreceţi ziua împreună.

Taur – Persoanele necăsătorite trăiesc o frumoasă aventură şi se bucură de clipe minunate alături de persoana de care s-au îndrăgostit.

Gemeni – În prima jumătate a zilei, neliniştea vă pândeşte la fiecare pas. Regretaţi mult o greşeală făcută cu mai mult timp în urmă şi faceţi tot posibilul să o reparaţi.

Rac – Încercaţi să fiţi mai realişti şi luaţi lucrurile aşa cum sunt. Aveţi un plan, însă cineva din familie nu este de acord. Suportaţi cu greu atitudinea celor din jur.

Leu – Problema amoroasă este cea mai importantă pentru dvs. Sunteţi romantici, plini de tandreţe, iar pretenţiile dvs. în ceea ce priveşte atitudinea partenerului cresc.

Fecioară – Este bine să vă detaşaţi şi să încercaţi să vă implicaţi şi în alt fel de activităţi. Vorbiţi prea mult, dar nu vă faceţi timp pentru a-i asculta pe cei care chiar au probleme grave.

Balanţă – Echilibrul dvs. ar putea avea de suferit din cauza unei persoane de sex opus. Cineva vă propune o afacere sau o modalitate de a evada din cotidian.

Scorpion – Sarcini suplimentare la serviciu vă întâmpină de la prima oră. Vreţi sau nu trebuie să vă mobilizaţi şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de persoanele comode.

Săgetător – Spiritul dvs. de observaţie acţionează la cota plus. Dorinţa de siguranţă se manifestă şi pe plan financiar şi în carieră. Ajungeţi la zi cu problemele sâcâitoare.

Capricorn – Credeţi că persoane pe care le apreciaţi nu-şi respectă promisiunile faţă de dvs. Suspiciunea dvs. poate fi comentată de cei dragi şi din vorbă-n vorbă agitaţia se estompează.

Vărsător – Pot apărea în familie situaţii pe care le veţi accepta mai greu. Sunteţi mai vulnerabili din punct de vedere al sănătăţii, aşa că menajaţi-vă cât puteţi.

Peşti – O întâmplare neprevăzută vă provoacă emoţii, dar şi o mare bucurie. Astăzi nu aveţi chef de mare lucru şi cea mai mare parte a timpului o petreceţi în faţa televizorului.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Au pus bâta în mâna cui trebuia!
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Gura soţului păcătos
Starea de lehamite
Ioan Rotundu
Au călcat-o hoţii
Validări de consilieri cu scandal în judeţ
Botoşani: Nebunia primarului de Roma s-a transferat şi asupra CL
Botoşani: Scandalul diplomelor şi a titularizărilor
IŞJ: Grabă mare în numirea de noi inspectori
Peste 200 de contestaţii au adus note mai mari
Numărul cazurilor de meningită virală creşte de la o zi la alta
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă