Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5194
De la 07 Ianuarie 2003
123640619

Horoscop

  • 10 August 2012, 23:00
Berbec – Comunicaţi greu cu cei din anturaj, vă susţineţi ideile într-o materie ineficientă, dar reuşiţi totuşi să vă rentabilizaţi afacerile. Cei ce lucrează în sectorul bugetar aşteaptă o mărire de salariu.

Taur – Ştiţi mai bine ca nimeni altul să vă asumaţi responsabilităţile de care nu ar fi trebuit nici măcar să auziţi. În această zi vă impuneţi cu autoritate părerile faţă de familie şi colegi.

Gemeni – Deoarece nu vreţi să vă lăsaţi depăşiţi de cei din jur, vă ambiţionaţi şi lucraţi până târziu. La început, vă rezumaţi în a da sfaturi, lecţii şi răspunsuri. Ulterior, obosiţi sau vă plictisiţi.

Rac – Faptul că preferaţi să realizaţi toate sarcinile de serviciu singur a ajuns de notorietate, aşa că nu miraţi că nimeni nu mişcă un deget să vă ajute. Colegii dvs. sunt invidioşi.

Leu – Nu vă veţi simţi bine nicăieri, dar veţi avea senzaţia că prin vizite faceţi economie şi perseveraţi. Seara, se declară un conflict major în familie şi plecaţi… în vizită.

Fecioară – Toate bănuielile dvs. devin certitudini şi treceţi prin momente presărate de admiraţie şi invidie. Vă decideţi să acceptaţi o invitaţie şi plecaţi la plimbare cu amicii.

Balanţă – Aveţi întrevederi foarte importante, care se datorează unor întâlniri neaşteptate. Este cea mai bună zi pentru a pune în sfârşit la punct un parteneriat interesant.

Scorpion – Cei din anturaj au mari pretenţii de la dvs. întreaga zi. Nu trebuie să vă miraţi, deoarece aşa i-aţi obişnuit şi nici dvs. nu i-aţi tratat altfel până acum.

Săgetător – Este posibil să pierdeţi o sumă de bani din cauza unor principii. Sunteţi ajutat şi lăudat, dar nu puteţi face abstracţie de starea de insatisfacţie care vă stăpâneşte sufletul.

Capricorn – Chiar dacă primiţi bani, îi folosiţi pentru a acoperi datoriile mai vechi. Nu este de mirare că până la sfârşitul zilei veţi fi la fel de „sărac” şi de pesimist ca dimineaţă.

Vărsător – Aveţi prieteni puternici care vă susţin, fiind foarte altruişti, cu care vă întâlniţi dimineaţă. Un aliat vă fereşte de intrigile unei femei cam megalomane, care v-ar putea face mult rău.

Peşti – Pentru a vă îndeplini idealurile va trebui să alegeţi un drum destul de greu. Oricât l-aţi ocoli veţi ajunge în acelaşi punct în care efortul şi decizia rapidă sunt dificile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Procreaţie la… 90 de ani
Suflete mârşave
Ioan Rotundu
Video: Invidie profesională (partea a II)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog