Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
519
De la 07 Ianuarie 2003
83736781

Horoscop

  • 10 April 2013, 23:00
Berbec – Generozitatea dvs. este percepută greşit de ceilalţi, care vor încerca să profite de situaţie. Refugiul îl găsiţi la un pahar de vorbă cu partenerul iubit.

Taur – E nevoie să puneţi piciorul în prag, însă alegeţi o manevră delicată, fără a provoca nici cea mai mică ofensă. Sunt de aşteptat câştiguri care v-ar putea scoate din impas.

Gemeni – Sunteţi mult mai implicat în relaţia de cuplu, dar uitaţi că multe se rezolvă cu explicaţii sincere şi deschise. Ar fi bine ca astăzi să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Rac – Activităţile sociale vă interesează în mod special, dar evenimentele nu se vor derula întotdeauna aşa cum v-aţi dori. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi puţin tensionată.

Leu – Popularitatea dvs. este în continuă creştere. Oriunde vă duceţi reuşiţi să faceţi o bună impresie. În programul dvs. ar trebui introduse ceva mai multă odihnă şi relaxare.

Fecioară – Copiii şi în general persoanele mai tinere din familie vă vor da de furcă şi ar fi bine să aveţi mai multă înţelegere. Ceva mai mult timp trebuie acordat activităţilor gospodăreşti.

Balanţă – Veţi avea tot felul de discuţii cu persoana iubită, ceea ce vă va face să trăiţi într-o adevărată agitaţie. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt.

Scorpion – Rutina zilnică va fi modificată pentru că primiţi musafiri pe care nu-i aşteptaţi. Vizita vă dă peste cap nişte mici planuri, dar nu vă supăraţi.

Săgetător – Aveţi un talent înnăscut de a rezolva probleme. Astăzi îl folosiţi în folosul întregului colectiv şi veţi primi felicitări. Un superior vă remarcă potenţialul profesional.

Capricorn – Cineva drag vă face să luaţi foc. Certurile din dragoste sunt, uneori, inevitabile, dar azi nu aveţi chef de aşa ceva. Vă stăpâniţi bine şi calmaţi situaţia.

Vărsător – Trebuie să reflectaţi mult înainte de a acţiona. Persoane dubioase vor să vă tragă în capcană. Luaţi iniţiativa, dar cu mare grijă la urmări. Nu vă lăsaţi înfrânt de răutatea celorlalţi.

Peşti – Nu vă simţiţi în elementul dvs. şi nu aveţi chef de nimic. Dacă aţi ceda insistenţelor unor prieteni de a ieşi împreună v-ar reveni instantaneu cheful de viaţă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Muişţtii cu epoleţi
Propunerea de program a Mişcării Populare va fi publicată în curând
liderii Mişcării vor fi cei capabili să genereze încredere
Tensiunile dintre Victor Ponta şi Crin Antonescu devin tot mai evidente
Religia în şcoli trebuie să fie opţională
ortodoxismul trebuie să fie în Biserică, nu la şcoală
Botoşani: Scandalul de la Popăuţi implică oi de rang parlamentar
Curat surpriză! ne oferă directorul DRDP Iaşi
Demagogul ministru Nicolaescu i-a nemulţumit din nou pe medici
Judele nu va fi suspendat. Corect?
Ţurcanu se va apăra chemând în judecată
Gura „păcătosului” Ţurcanu adevăr mare rosteşte
Mare târg mare, din nou pe tăpşanul Popăuţi
Primarul vede doar ce i se arată
Primarul Portariuc implicat într-o altercaţie publică
Primarul Portariuc se înarmează cu pistol cu glonţ omorâtor
Patriarhul rus Kiril crede că femeia ar trebui să stea acasă şi să se ocupe de copii
Mai mulţi procurori DNA au decis săî apere Independenţa Justiţiei
Botoşani: Târgul de Nunţi Botoşani 2013 la Uvertura Mall
Decizie fulminantă pentru angajata de la OPC care a furat salariile colegilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă