Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10096
De la 07 Ianuarie 2003
122870163

Horoscop

  • 2 July 2013, 23:00
Berbec – Dimineaţa, este posibil ca un fost coleg să vă propună un nou loc de muncă. Ar fi indicat să nu vă gândiţi doar la câştiguri, ci şi la obligaţii. Consultaţi-vă cu partenerul.

Taur – Parcurgeţi o zi favorabilă pe toate planurile. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt armonioase şi vă bucuraţi de înţelegere în familie. Profitaţi de toate ocaziile!

Gemeni – Azi aveţi noroc la bani. Puteţi să vă încercaţi norocul la loterie, dar să nu riscaţi sume importante. Este bine să vă bazaţi pe instinct.

Rac – Vă aflaţi într-o pasă proastă din care nu ştiţi cum să ieşiţi. Vi se pare că toată lumea v-a părăsit şi nu vă susţine nimeni. Ar trebui să vă ridicaţi moralul.

Leu – Astăzi vă faceţi griji pentru o persoană dragă, care se află într-o dilemă. Ar fi bine să îi acordaţi întreaga atenţie şi întregul sprijin moral.

Fecioară – Din cauză că v-aţi asumat prea multe obligaţii s-ar putea să nu vă rezolvaţi nici propriile probleme. Aşteptaţi o veste importantă de la o persoană apropiată.

Balanţă – Problemele existente în relaţia de cuplu par a fi cauzate de persoane cunoscute de curând, care au pus ochii pe partenerul dvs. Limitaţi cheltuielile la minimum.

Scorpion – Astăzi vă veţi dedica exclusiv lucrurilor plăcute. Plecarea într-o călătorie neaşteptată vă poate conferi şi mai mult optimism. Fantezia dvs. nu cunoaşte limite.

Săgetător – Ar fi indicat să vă reconsideraţi poziţia faţă de câteva persoane, care nu merită regimul pe care îl impuneţi. În schimb, îi veţi surprinde pe cunoscuţi în mod plăcut.

Capricorn – O persoană nepoliticoasă vă poate face să ripostaţi, puţin cam violent pentru caracterul dvs. Pe plan financiar veţi avea destul de mulţi bani.

Vărsător – Se pare că azi nu vă supără nimeni, ba dimpotrivă, veţi primi o mână de ajutor în a reface ceea ce aţi stricat. Vă veţi bucura împreună de munca în echipă.

Peşti – Pentru dvs. timpul liber se rezumă doar la câteva dialoguri cu prietenii. Treburi abandonate, cu ceva timp în urmă, pot fi reluat în mare viteză. Echilibrul financiar se menţine.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Concept poliţist
Gastronomie: Cu ce s-au ospătat cicliştii la Hotel Maria
O escrocherie pe măsura escroacei
Şansa lui Sorescu
Brehuescu a fost ameninţată să-şi pună lacăt pe gură
Comisarul de poliţie Lefter acuzat că anchetează sub şantaj
Comunicat de oresă Modern Calor Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog