Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
27756
De la 07 Ianuarie 2003
111098341

Horoscop

  • 25 August 2013, 23:00
Berbec – Vă creaţi noi obligaţii, doar pentru că nu sunteţi atent la ce se întâmplă în jurul dvs. Fiind foarte perseverent, vă veţi descurca şi de această dată excelent.

Taur – Sunteţi prea optimist şi riscaţi să nu realizaţi consecinţele ce vor apărea foarte curând. Este de preferat să vă opuneţi influenţelor nefaste şi să fiţi mai evaziv în promisiuni.

Gemeni – Dacă azi aveţi mult de muncă, nu vă plângeţi. Mai bine vă mobilizaţi eforturile! Organizaţi-vă timpul şi realizaţi cum trebuie ceea de vi s-a cerut!

Rac – Este posibil să vă loviţi de piedici puse în calea dvs. de persoane invidioase. Veţi avea puterea de a vă impune în faţa tuturor. Spre seară vă refugiaţi în sânul familiei.

Leu – Banii sunt mai puţini ca niciodată. Dar nu trebuie să vă supăraţi şi să nu mai aveţi chef de nimic. Cu ajutorul familiei veţi trece peste această problemă.

Fecioară – O problemă mai veche vă macină nervii. În această zi sunteţi foarte exigent cu cei din jur şi le cereţi să fie mai ordonaţi în activităţile lor. Seara vă veţi întâlni cu o cunoştinţă veche.

Balanţă – Optimismul nu este punctul dvs. forte astăzi. Încercaţi să faceţi haz de necaz în loc să vă bosumflaţi când ceilalţi se amuză pe seama dvs. Sinceritatea este recomandată.

Scorpion – Nu prea ştiţi ce să faceţi ca să nu mai fiţi stresat. Vă gândiţi să faceţi o investiţie imobiliară sau să vă schimbaţi locuinţa. Familia vă apreciază şi vă respectă.

Săgetător – V-aţi dori o viaţă lipsită de griji, dar, din păcate, nu e tocmai aşa. Punerea în practică depinde doar de dvs. O cunoştinţă doreşte un împrumut pe care vă grăbiţi să i-l acordaţi.

Capricorn – Vă distraţi de minune şi vă doriţi ca această zi să nu se mai termine. Din păcate, gândul la o nouă zi de muncă vă deprimă.

Vărsător – Ieşiţi în oraş şi vă gândiţi să faceţi unele cumpărături. Nu cheltuiţi mai mult decât vă permite bugetul. Fraţii vă vor consulta într-o problemă delicată. Nu luaţi decizii pripite.

Peşti – Persoane din anturajul partenerului doresc să intervină în relaţia dvs. cu acesta. Ar fi bine să ascultaţi sfaturile acestora, fiindcă nu vă vor răul.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Lumea lu' Rotundu: Muzeul "Flutur" Chişcău - Bihor
Dinamica economiei - Afacerile personale ale primarului de Vorniceni
Mafia din Primăria Ştefăneşti
cine-l ţine în braţe pe secretarul Neagu?
Dialog deschis - Primarul Portariuc părăseşte emisiunea
Matracuca din Piaţa Dorohoi
Portariuc nu la cravata mea violet s-a ars
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Secretul bătrâneţii
Un gest lipsit de înţelepciune
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă