Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9652
De la 07 Ianuarie 2003
120644281

Horoscop

  • 10 October 2013, 23:00
Berbec – Consultaţi-vă cu cei apropiaţi pentru deciziile importante. Altfel riscaţi ca toată vina să cadă asupra dvs. Prietenii vă reproşează că îi evitaţi sau nu le acordaţi atenţia necesară.

Taur – Dacă aveţi ocazia să plecaţi într-o excursie cu partenerul, ar fi bine să nu staţi pe gânduri. Nu vă implicaţi în afaceri în această zi, pentru că alţii vor încerca să profite de dvs.

Gemeni – Sunteţi trişti pentru că alţii nu vă ascultă sfaturile. Este mai bine să nu vă implicaţi în dramele altora. Nu aveţi dispoziţia necesară pentru a mai auzi de alte necazuri.

Rac – Ritmul sufocant al vieţii din primele ore ale zilei vă va produce un surmenaj nervos, care vă obligă la foarte multă relaxare.

Leu – La serviciu sau în familie, vi se va cere sfatul cu privire la o situaţie delicată. Folosiţi-vă toată experienţa de viaţă, dar nu oferiţi sfatul dvs. ca ultimă soluţie.

Fecioară – Nu există prea multe persoane care să reziste farmecului dvs. de azi. Aveţi grijă să nu le cuceriţi şi pe cele pe care nu le suportaţi, pentru că nu veţi mai scăpa de atenţiile lor.

Balanţă – Sunteţi mult prea visător şi nu prea vă puteţi concentra. Poate că oboseala acumulată de atâta timp a început să vă dea de furcă ori poate aţi devenit depresiv.

Scorpion – O aluzie prost plasată poate prilejui pierderea unor avantaje materiale. Încercaţi să fiţi la curent cu tot ce se întâmplă în jurul dvs. pentru a profita.

Săgetător – Amabil şi volubil cu străinii, uitaţi să vă purtaţi frumos cu cei din casă. Vă aşteaptă surprize care să vă satisfacă unele curiozităţi, dar care să creeze şi probleme.

Capricorn – Preocuparea pentru impresia pe care o lăsaţi celorlalţi şi un oarece exces de corectitudine vă face mai receptiv la reacţiile celor apropiaţi. Aşteptaţi mult de la clipa de faţă.

Vărsător – Chiar dacă ceva nu vi se pare în ordine în relaţia cu rudele, ar fi bine să treceţi cu vederea şi să vă vedeţi de ale dvs. La serviciu, vă orientaţi repede în direcţia profitabilă.

Peşti – Vă puteţi intimida sau puteţi vorbi intimidat în faţa unei persoane de sex opus sau a unui străin. Mizaţi pe sprijinul prietenilor, dar nu în probleme financiare.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Gastronomie: Murături asortate
Bancul zilei: Control ginecologic la şcoală
Valentin Mircea a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Concurenţei
Primarul UDMR din Borsec DISCRIMINEAZĂ ROMÂNI pe criterii etnice
Scrisoarea în care Berceanu cerea transferul licenţei la Gabriel Resources a dispărut
Dan Şova a reclamat la DNA ca reprezentantul unei companii ar fi vrut să îl mituiască pentru un contract
Cerşitul, amendat cu 1.500 de euro in Madrid
Senatorul PNL Cristian Bodea avertizează primarii să se orienteze spre fonduri europene
România este în comă financiară
Din 2015, admiterea la liceu se va face cu medie de minimum 5
grădiniţa va fi obligatorie de la 5 ani
Călin Roman, care ar fi încercat să-l mituiască pe ministrul Sova, este director al Selina
patronul companiei neagă acuzaţia: Dacă aveam astfel de intenţii, mergeam şi discutam eu
Zăngănit periculos de metal prin preajma primarului Portariuc
Ioan Rotundu
Botoşani: Societatea condusă de Costel Botez este putred de datoare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă